Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Rimes vrea să aibă „pielea albă de aristocrată”. Vacanța perfectă trebuie să cuprindă trei elemente

Irina Rimes vrea să aibă „pielea albă de aristocrată”. Vacanța perfectă trebuie să cuprindă trei elemente
Cu vocea ei inconfundabilă, Irina Rimes a reușit să intre în sufletele românilor și să rămână acolo. Iată câteva lucruri neștiute despre vedetă.

Chiar dacă are foarte mult de lucru, Irina Rimes încearcă să-și facă timp și de vacanțe. Doar că vedeta nu suportă să stea la soare. Iată care e motivul.

Irina Rimes vrea să aibă „pielea albă de aristocrată”. Vacanța perfectă trebuie să cuprindă trei elemente

Irina Rimes a avut o vară perfectă, s-a distrat, s-a relaxat, însă nu a stat deloc la soare. Vedeta a mărturisit că nu are răbdare să stea ore întregi să se bronzeze, în plus ea știe că bronzul nu e tocmai sănătos, așa că are mare grijă de sănătate. În consecință, antrenoarea emisiunii „Vocea României” a decis că cel mai bine pentru ea este să aibă pielea „albă de aristocrată”.

„Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine”

„Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea. Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul.” a povestit Irina Rimes pentru Ego.

„Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic”

Pe de altă parte, Irina spune că nu suportă vacanțele în care să stea și să nu facă nimic. Vacanța perfectă în viziunea Irinei Rimes trebuie să aibă trei lucruri importante: oceanul turqoise, nisip alb și palmieri înalți.  „Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive.

Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect. Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, a mai spus vedeta.

Cel mai ciudat comentariu primit de la fani

Artista primește tot timpul mesaje și comentarii de la fani, dar unul dintre acestea a fost cu totul ieșit din comun, așa că Irina l-a arătat tuturor. Mesajul a fost trimis de un fan care, pentru că dorea să nu mai fie sărac, a întrebat-o dacă e singură, menționând că vrea să fie întreținut.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre