Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu știe cum să scape de sărăcie. Ce afacere are de gând să facă

Irinel Columbeanu știe cum să scape de sărăcie. Ce afacere are de gând să facă
De mai bine de două luni, Irinel Columbeanu s-a liniștit. Azilul i-a oferit confortul de care avea atât de multă nevoie, iar acum se gândește la o nouă afacere.

O pensie de 2000 de lei din care nu încasează nimic, pentru că are poprire și o viață trăită la azil. Dar Irinel Columbeanu nu se lasă și spune că s-a gândit la o afacere.

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu e optimist și încearcă prin toate metodele să facă bani și să scapă de sărăcie. Chiar dacă în acest moment își duce zilele în azil, acesta se gândește la o afacere. Vrea să scrie o carte despre viața din acel loc și speră că aceasta se va vinde și succesul financiar va fi asigurat.

„Sper să beneficiez de bunăvoința celor care au publicat primele mele cărți”

„Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi… Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a declarat Irinel Columbeanu pentru România TV.

Irinel Columbeanu a intrat în 2024 cu dreptul

A intrat cu dreptul în 2024

De Revelion, Irinel Columbeanu nu a stat singur și trist în azil. Și-a dorit enorm ca Irina să vină în țară și să fie împreună, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, a fost invitatul bunului său prieten Livius Ionescu. Irinel a fost acasă la bărbat și a intrat în anul nou așa cum trebuie. Îmbrăcat elegant, cu pălărie, ciocnind o cupă de șampanie la miezul nopții și savurând un tutun de calitate.

Irinel Columbeanu iese din azil pe semnătură

Chiar dacă stă mai mult nopțile în azil, Irinel Columbeanu nu iese din acest loc fără ca însoțitorul să semneze pentru el, indiferent că e prieten sau rudă. Regulile sunt stricte și se respectă de toți cei care locuiesc la căminul pentru bătrâni. „Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc”, a declarat patronul azilului, Ion Cassian pentru Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre