Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut. Își pregătește funeraliile și a vorbit despre ultima dorință

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut. Își pregătește funeraliile și a vorbit despre ultima dorință
Irinel Columbeanu încearcă să facă față situației grele în care se află, dar durerea din suflet pare să nu se ducă. Fostul milionar de la Izvoranu a început să se gândească la moarte și a vorbit și despre ultima sa dorință.

Dacă înainte de a ajunge la azil Irinel Columbeanu mai avea o speranță că viața i se va schimba în bine, acum a început să se gândească din ce în ce mai mult la moarte. A spus și care e ultima sa dorință

„Mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat acolo unde este și tatăl său”

De când stă în azilul de la Ghermănești, Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Problemele de sănătate, dar și singurătatea și-au spus cuvântul, iar singura persoană care îl ajută cu adevărat este patronul căminului de bătrâni, Ion Cassian, care i-a devenit cel mai de preț confident.

Bărbatul a povestit cu puțin timp în urmă că fostul milionar de la Izvorani i-a vorbit despre ultima sa dorință. Irinel vrea să-și doarmă somnul de veci alături de tatăl său, care este înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

„Mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe”

Irinel Columbeanu se gândește a început să-și pregătească înmormântarea

Ion Cassian spune că nu va fi singurul care se va ocupa de funeraliile lui Columbeanu, când va veni momentul, pentru că Irinel „mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui”.

De altfel, patronul căminului s-a ocupat și de înmormântările altor persoane care au stat în azil, după ce „m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum”.

„Și prințesa Caradja l-a vizitat, dar nu i-a dat bani”

Vizitele pe care le-a primit de la fostele iubite i-a bucurat sufletul, dar buzunarul a rămas tot gol, pentru că nici una nu l-ar fi ajutat cu bani.

„Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni.

Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a mărturisit pentru Click, Ion Cassian.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri