Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, mesaj emoționant pentru Irina: „Să vină acasă…”

Irinel Columbeanu, mesaj emoționant pentru Irina: „Să vină acasă…”
Fostul miliardar de la Izvorani, Irinel Columbeanu se topește de dorul fetiței sale și abia așteaptă să o strângă din nou în brațe.

De 5 mai, când creștinii o sărbătoresc pe mucenița Irina, afaceristul i-a trimis un mesaj emoționant fiicei sale.

Irinel Columbeanu și-a felicitat fiica într-un mod inedit, iar din mesajul trimis se vede că Irinei, Monica Gabor, s-a căsătorit cu Mr. Pink și îi poartă numele. „Să ne trăiască, mie și Monicăi Wangsuo, Irina Columbeanu 1000 de ani în pace, sănătate, fericire și să vină acasă zburdând cu note mari acasă de la școală”, au fost cuvintele lui Irinel.

Monica nu a spus nimic oficial, dar s-a dat de gol pe contul de socializare

Despre căsătoria Monicăi cu milionarul chinez s-a tot vorbit, însă niciodată fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a recunoscut oficial. În toamna anului trecut însă, ea a postat captură de ecran și toată lumea a văzut cum este trecut bărbatul în agenda ei: „soțul meu iubit”.

Sursele spun însă că cei doi au ales să facă pasul cel mare în secret, iar evenimentul a fost discret. Se pare că doar cei doi au mers în fața ofițerului stării civile să spună Da și nu au organizat nici o petrecere, așa cum s-a așteptat toată lumea.

Irinel Columbeanu a vorbit de soții Pink când și-a lansat a doua carte

Când a lansat cel de-al doilea volum al trilogiei, unde vorbește despre relația cu Monica Gabor i-a catalogat pe fosta soție și chinez ca fiind o familie adevărată, deși a fost trist că mama copilului său nu a putut fi prezentă la eveniment. „Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, mărturisit atunci Irinel Columbeanu.

Irinel a vorbit de căsătoria Monicăi și într-un podcast

Invitat în podcastul lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a lămurit și momentul în care s-a certat cu chinez pentru și i-a dat de gol amintind despre căsătorie. „A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a spus Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre