Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu n-are parte nici de pensie. Cine i-a plătit ultimul apartament în care a locuit

Irinel Columbeanu n-are parte nici de pensie. Cine i-a plătit ultimul apartament în care a locuit
Numai în situația lui Irinel Columbeanu să nu fie cineva... Fostul milionar a fost părăsit și e femeia care i-a plătit apartamentul. Ce se întâmplă cu pensia fostului afacerist.

Viața lui Irinel Columbeanu nu mai are nimic din frumusețea de altădată. A pierdut tot: casă, mașini și a ajuns la mila altora. O fostă iubită i-a plătit apartamentul, dar de când a ajuns la azil, nici aceasta n-a mai dat un semn de viață. Dar Columbeanu nu se ajută nici cu pensia.

Dintre toate femeile celebre care au stat alături de Irinel Columbeanu în perioada sa de glorie, doar Romanița Iovan a fost cea care l-a susținut o perioadă, plătindu-i apartamentul. Lucru pe care l-a recunoscut și Romanița, care a mărturisit că pentru ea Columbeanu a rămas un prieten „foarte bun”.

„Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei”

„Lucrurile acestea cred că, mai bine, rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou, ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar, din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mai precizat Romanița Iovan.

Columbeanu, în perioada de glorie

„Am poprire la bancă pe pensie

Dar a fost ultima ajutor pe care l-a primit din partea acesteia. De când situația s-a înrăutățit și a ajuns la azil, toate fostele iubite ale celui ce a fost odată milionar n-au dat nici un semn de viață. Invitat în podcast-ul lui Serghei Mizil, Irinel Columbeanu a povestit că nici de pensie nu se poate folosi, pentru că are poprire la bancă.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre