Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, salvat de fiica sa, Irina. Fostul milionar de la Izvorani și-a revenit miraculos

Irinel Columbeanu, salvat de fiica sa, Irina. Fostul milionar de la Izvorani și-a revenit miraculos
Cu ceva timp în urmă, prietenii erau speriați de starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Ușor, ușor însă, cu ajutorul medicilor și sprijinit de Irina, fostul milionar de la Izvorani pare că și-a revenit.

Irinel Columbeanu arată mult mai bine, articulează cuvintele foarte bine și numără zilele până când Irina Columbeanu va ajunge în România și o va strânge din nou în brațe.

Chiar dacă Irinel Columbeanu a pierdut o avere, nimic nu se compară cu iubirea pentru fetița sa. Iar Irina are grijă de tatăl său, așa cum poate, la vârsta pe care o are. Dar faptul că cei doi vorbesc prin apeluri video i-a dat o speranță lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvoranu știe pe care cine conta în viață, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să trăiască.

„Mă apelează cu video și îmi pare foarte bine să o văd”

Irina Columbeanu a devenit o domnișoară elegantă

Mai sunt doar câteva zile până când Irina va ajunge în România, după mulți ani, alături de mama sa, Monica Gabor. Irinel Columbeanu a declarat că adolescenta va veni la azilul unde tatăl său locuiește să îl vadă, iar el aproape că nu mai are răbdare.

„Mă sună când poate, pentru că e o diferență de orar de 9 ore între București și Malibu. Ea mă apelează cu video și îmi pare foarte bine să o văd, chiar dacă doar pe un ecran, e singura modalitate de a ține legătura cu cineva care e departe”, a mărturisit fostul milionar.

„Știu că are un iubit, dar nu-l cunosc”

Irinel este foarte mândru de fetița lui, care își dorește să devină medic chirurg. Dar a mărturisit și că fosta lui parteneră de viață este profesor de limba engleză în SUA și se ocupă și de firma soțului său, Mr. Pink. „Pasiunea ei este să se facă medic chirurg. (…) Fiica mea joacă șah și am văzut că face atletism, sare la săritura în lungime. Eu știu că ea are un iubit, dar nu-l cunosc… E mai rușinoasă din punctul ăsta de vedere”, a explicat fostul afacerist.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre