Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”

Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”
Iulia Albu și Adelina Pestrițu se înțeleg ca șoarecele cu pisica. Cele două vedete se înțeapă ori de câte ori au ocazia, dar ca acum parcă n-a fost niciodată.

Iulia Albu și Adelina Pestrițu nu ratează nici o ocazie să se atace reciproc, iar motivele sunt destule.

Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”

În cadrul emisiunii ,,Poliția Modei”, moderată și prezentată de Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu ia la puricat orice vedetă în cade în cale. De data asta, Iulia a lansat atacuri grave la adresa brunetei, deranjată fiind de o rochie albă, cu pene, purtată de aceasta. ,,După cum bine știți eu iubesc penele naturale, însă atunci când se udă penele miros neplăcut. Să ai o rochie albă cu care mături pe jos în cinci minute se face neagră. ”, a declarat Iulia Albu, potrivit Antena Stars.

Nici Adelina nu se lasă

Se pare că Iulia are un dinte împotriva Adelinei după ce bruneta a fost invitată într-o emisiune în care a fost rugată să descrie câteva vedete din România, iar pe listă s-a aflat și numele Iuliei Albu.

Adelina n-a avut de lucru atunci și a mărturisit că o consideră răutăcioasă și a imitat o găină. Când a văzut acest lucru, Iulia parcă și-a pierdut mințile.

„Adelina Pestrițu este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie”

,,Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut controversat. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC, la limba română. O persoană controversată atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată influencerul anului 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a mărturisit Iulia Albu, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre