Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu îi dă note iubitului. Vedeta a decis: nu vrea inel de logodnă și nici rochie de mireasă tradițională

Iulia Albu îi dă note iubitului. Vedeta a decis: nu vrea inel de logodnă și nici rochie de mireasă tradițională
Iulia Albu e mai îndrăgostită ca niciodată. Dacă până să plece în America Express alături de iubit era discretă cu relația sa, nu se mai ferește și se afișează cu bărbatul pe care-l iubește. Dar nu vrea inel de logodnă.

Iulia Albu vrea să facă marele pas și să se căsătorească cu iubitul său. A mărturisit însă că nu vrea să audă de rochie de mireasă tradițională și nici nu intenționează să poarte pe deget inelul de logodnă.

Călătoria în America Express a schimbat-o foarte mult pe Iulia Albu care a realizat și mai mult că-l are aproape pe bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Iubitor, elegant, șarmant, care îi este alături în orice situație. Așa că s-a decis să meargă mai departe în relație, dar nu se vede purtând inelul de logodnă. Are și un motiv.

„Mă tem că olteanul bărbos va trebui să fie mult mai creativ la acest capitol”

„America Express ne-a învățat foarte multe lucruri, atât unul despre celălalt, cât și despre noi înșine. Așteptați-vă la neașteptat. Poate ne-am dat seama de anumite lucruri… Nu mi se pare absolut deloc interesant să primesc un inel de logodnă. Mă tem că olteanul bărbos va trebui să fie mult mai creativ la acest capitol. Nu mi-ar plăcea deloc să fiu într-o cameră în care purtând un inel de logodnă, să se facă o comparație între bijuteria mea cu cea a altei femei”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.

„Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești”

Nici cu rochia de mireasă tradițională Iulia Albu nu a fost mai permisivă, în schimb i s-ar părea interesant să îmbrace portul popular românesc. „Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională. Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești. Dar nu rochia este o prioritate în acest moment. Acum sunt prinsă cu publicarea următorului episod de pe Instagram din proiectul nostru #getreadyforadisaster și o vânătoare de trufe”, a mai spus vedeta.

„El e pământul, eu vin ca marele asteroid”

Și pentru că o adoră, iubitul este și cel mai bun bucătar, iar Iulia Albu îi oferă note. „El gătește. Eu sun un bun degustător și un bun critic. Îi dau note. Noi nu prea ne certăm, lipsesc în general astfel de momente între noi. Dar când totuși se întâmplă… El e pământul, eu vin ca marele asteroid. El e scorpion, eu leu, definiția clasică a relației imposibile. Dar avem un copil minunat pe care-l creștem împreună și mai multe vietăți care trăiesc și ele cu noi”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre