Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, jefuită de hoți în cartierul bogaților, din Capitală! Avea în ghiozdan diamante și obiecte de firmă

Iulia Albu, jefuită de hoți în cartierul bogaților, din Capitală! Avea în ghiozdan diamante și obiecte de firmă
Iulia Albu este una din vedetele cu mare priză la public, chiar dacă lumea nu e neapărat de acord cu apucăturile ei. să en amintim numai de episoadele în care plimba pe la evenimente și în platourile televiziunilor, o găină.

Săptămâna aceasta a început ciudat și nefericit pentru Iulia Albu, care ar fi fost jefuită în cartierul bogaților din Capitală. Pe celebra stilistă o știe toată lumea, mai ales pentru felul nonconformist în care se îmbracă, dar și pentru comentariile acide. Acum însă ea a  făcut mai multe postări pe Instagram Story în care cere ajutorul oamenilor dar în principal al hoțului care a jefuit-o. Acestuia din urmă în trimite pupici și îi oferă recompensă. Dar să vedeți ce s-a întâmplat.

Jaf bizar în în cartierul bogaților, din Capitală

Iulia Albu susține într-o serie de postări video la Instagram Story că un hoț a jefuit-o în timpul unei ședințe foto pe care o avea pe lacul Floreasca. Ea le arată fanilor săi rucsacul din care ar fi fost sustrase bunurile ei. Acesta a fost lăsat, ca și o jachetă frumoasă care îi place mult vedetei. Marea pierdere ar fi fost o pudrieră din metal auriu, care, susține Iulia Albu, nu ar fi avut decât o valoare sentimentală, fiind primită  de la mătușa sa. O pudrieră cu așa multă valoare sentimentală încât a dus-o la recondiționat.

„Este o pudrieră a mătușii mele. Nu valorează nimic, decât pentru mine. Este o pudrieră din metal aurit cu niște pietre negre, niște cristale negre pe margine. Nu este altceva, decât o cutie de machiaj, veche, dar pentru care eu m-am chinuit să găsesc pe cineva să o restaureze. Cineva a muncit la ea. Nu valorează nimic. Îți dau și recompensă. Adu-mi-o.

Apreciez că, totuși mi-ai lăsat lucrurile puse OK în rucsac. Într-adevăr era și o clamă de la Chanel dar nu era ceva foarte scump, nu înseamnă nimic pentru mine clama aia, crede-mă. Dar pudriera, chiar contează. (…) Aștept să mă contactezi cum consideri tu și sunt dispusă să-ți plătesc și o recompensă pe acea pudrieră. (…) Ce zici? Lasă-mi mesaj și îți promit că nu voi implica poliția. Nu am niciun interes. Kisses”, a transmis Iulia Albu.

Cum și-a găsit Iulia Albu lucrurile furate

După mai multe intervenții video, Iulia Albu a revenit victorioasă. Ea spune că și-a găsit singură lucrurile furate, în parc. A și filmat totul. În primul rând pudriera prețioasă. Ocazie cu care a punctat: „Îți mulțumesc că ai lăsat-o. Apropo, asta nu e de la mătușa mea. Am cumpărat-o. Astea sunt niște diamante negre!”. Clama Chanel era și ea pe jos, dar și, destul de bizar, încă o piesă valoroasă din rucsacul ei,  airpord-urile ei.

Vedeta susține că și-a descoperit rucsacul furat și abandonat, și, ulterior, lucrurile „mărunte” și valoroase aruncate pe jos, deoarece avea cheile în rucsac și are pe telefon o aplicație de găsire a cheilor. Merită amintit că o clamă de păr Chanel costă câteva sute de euro ( mai precis în jur de 600 de euro, una nouă), în timp ce o pereche de airpords costă și ele minim 100 de euro.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre