Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, viață grea la America Express. Vedeta a făcut o confesiune

Iulia Albu, viață grea la America Express. Vedeta a făcut o confesiune
Când a acceptat să plece în America Express, alături de iubitul său, Mike, Iulia Albu nu s-a gândit niciodată că va fi atât de greu. Iată prin ce a trecut vedeta.

Sunt puțini cei care știu că Iulia Albu a avut probleme de sănătate în aventura din America Express. Vedeta vorbește acum pentru prima dată de ce avea fața umflată în perioada concursului.

Pe contul său de socializare, Iulia Albu a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmpla la America Express. Vedeta le-a explicat românilor care e motivul real pentru care de cele mai multe ori a fost filmată cu fața umflată. E vorba de problemele de sănătate pe care le are, fosta soție a designerului Mihai Albu având intoleranță la gluten. În plus, Iulia a mărturisit și faptul că atât ea cât și Mike au intrat în competiție „ceva mai rotunjori”.

„Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile”

„Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori. Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile. În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe”, a scris Iulia, pe Instagram.

Iulia Albu, probleme de sănătate la America Express

„Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit”

Pentru că bărbatul devenise agresiv cu ea, Iulia Albu s-a despărțit de Mike la întoarcerea din America Express. După o lună și jumătate, bărbatul a înțeles cât a greșit, și-a cerut iertare și acum lucrurile sunt ca înainte. „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi. (…)

„Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit”

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. (…) Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.  (…) Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre