Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador, în centrul scandalului. Jandarmeria a intervenit în forță. Și firma de pază

Jador, în centrul scandalului. Jandarmeria a intervenit în forță. Și firma de pază
Jador își face reclamă și când nu vrea. O serie de clipuri cu el au apărut în spațiul public, în urma scandalului pe care l-a iscat la cântarea pe care a avut-o de Ziua Muncii.

Manelistul a fost invitatul special adus să cânte de 1 Mai la Deva. Concertul, care trebuia să fie plin de bucurie pentru toată lumea, s-a terminat cu scandal, cu intervenția forțelor de ordine și sancționarea artistului.

Jador s-a urcat pe capota mașinii și a făcut scandal

Atmosfera de sărbătoare din Pădurea Bejan din Deva s-a transformat rapid într-un scandal cu schimburi de replici urâte și jigniri ca la ușa cortului. Toată lumea s-a inflamat după ce, la finalul concertului „starului”, un bărbat din public i-a spus direct în față că a avut o prestație slabă. În acel moment, Jador, care era deja enervat maxim de forțele de ordine, a văzut negru în fața ochilor de nervi și supărare. S-a urcat pe capota mașinii și a început să-l jignească pe bărbatul care a îndrăznit să-i facă reproșuri.

„Ești un bulangiu, care habar nu are ce e munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost! Habar nu ai ce e aia munca. Habar n-ai câte nopți nedormite am eu, băi bulangiule!”, a strigat Jador, urcat pe capota mașinii, arată Sursa de vest.

Jador a fost amendat de poliție

Aceeași sursă indică și faptul că a mai fost un incident turbulent și înainte de urcarea lui Jador pe capota mașinii. Mai precis, când a terminat concertul, Jador le-a cerut fanilor să vină pe scenă pentru a face poze. Jandarmii, însă, nu au permis fanilor să ajungă în preajma artistului lor preferat. Ba mai mult, au intervenit rapid și au eliberat zona, motivând că acest gest ar fi pus în pericol siguranța celor prezenți. În acest context, cântărețul a fost preluat de angajații firmei de pază și dus la autoturismul său, în timp ce acesta țipa și îi înjura pe agenții de pază și pe jandarmi.

@jador #duet cu @Adi Angheloni #jador ♬ sunet original – Jador

„La încheierea manifestărilor artistice, cântărețul aflat pe scenă, a îndemnat publicul, fără acordul organizatorului, să se apropie pentru a face poze, moment în care mai multe persoane au pătruns pe scenă. Pentru prevenirea unui eveniment care ar fi putut genera victime în zona scenei, jandarmii au adoptat măsuri de protecție pentru cei prezenți, în timp ce angajații firmei de pază contractate de către organizator, l-au însoțit pe artist la autoturismul său”, transmit reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

@jadorAtat timp cat voi ma iubiti, nimeni si nimic nu-mi poate schimba starea! VA IUBESC!♬ sunet original – Jador

În urma acestui incident, în care a adresat injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine,Jador a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre