Simona Ionescu / Redactor Șef

Jane Fonda face o schimbare de look. Ce spune vedeta despre vaccinarea anti-COVID-19

Jane Fonda face o schimbare de look. Ce spune vedeta despre vaccinarea anti-COVID-19
Jane Fonda a spus că este „atât de fericită” că și-a lăsat părul gri natural. Ea admite că s-a săturat să îl vopsească blond tot timpul. Vedeta a discutat despre vaccinarea anti-COVID-19, dar și despre un premiu cu care va fi onorată curând.

Jane Fonda face o schimbare de look. Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 83 de ani, a apărut miercuri în emisiunea Ellen Show, unde a discutat despre aspectul său.

De asemenea, vedeta și-a manifestat și încântarea de a putea primi vaccinul anti-COVID-19. Ea i-a încurajat și pe alții să îl administreze.

Jane Fonda îmbrățișează un look natural

Jane Fonda face o schimbare de look. În timp ce Ellen a exprimat cât de mult i-a plăcut coafura lui Jane Fonda, vedeta de la Hollywood i-a spus prezentatoarei TV că este extrem de fericită. Ea și-a manifestat părerea despre vopsitul părului. Ea a mărturisit că în afara faptului că este ceva foarte chimic, este și extrem de costisitor.

„Îți spun sincer că sunt atât de fericită, încât mi-am lăsat părul să devină gri. Destul deja, atât de mult timp pierdut. Atât de mulți bani cheltuiți, atâtea substanțe chimice. Am terminat cu asta. Am terminat cu vopsitul părului”, a spus Jane Fonda.

Ce spune Jane Fonda despe vaccinul anti-COVID-19

Jane Fonda a discutat și despre vaccinul anti-COVID-19. Vedeta i-a încurajat pe telespectatori să îl administreze. Ba chiar mai mult, aceasta i-a sfătuit să o facă cât mai repede le este posibil. De asemenea, Jane a avertizat publicul să urmeze în continuare toate măsurile de precauție. 

„Cu siguranță nu doare, îi încurajez pe toți să-l obțină dacă pot să-l obțină. Cât mai curând posibil. Dar încă mai port măști și încă respect distanțarea socială. Lucrurile nu revin la normal doar pentru că aveți vaccinul, îl puteți răspândi sau prelua”, a spus Jane Fonda.

Jane Fonda va primi un trofeu pentru „contribuții remarcabile la lumea divertismentului”

Jane Fonda va fi onorată cu Premiul Cecil B. deMille la Golden Globe Awards din acest an, care îi va sărbători cariera de 60 de ani. Întrucât trofeul este acordat pentru „contribuții remarcabile la lumea divertismentului”, Fonda este o destinatară mai mult decât demnă datorită carierei sale în film, televiziune și fiind în fruntea problemelor sociale de-a lungul a șase decenii.

„Sunt foarte, foarte onorată. Este un premiu minunat de obținut, sunt foarte onorată. În toți anii a existat un premiu Cecil B. deMille. Au fost doar 17 femei care l-au câștigat. Trebuie să schimbăm acest lucru. Mă bucur foarte mult că mi l-au oferit și sper să îl dea mult mai multor femei”.

Ceaiul de ceapă, bun pentru tuse și pentru imunitate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre