Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez se pregătește de nuntă, dar nu vrea să mai ia țeapă. A pus deja primele condiții

Jennifer Lopez se pregătește de nuntă, dar nu vrea să mai ia țeapă. A pus deja primele condiții
Își adoră logodnicul și face din nou pasul cel mare, însă de data asta Jennifer Lopez e mult mai atentă la detalii.

S-a logodit în aprilie și e în vervă pentru marele eveniment. Jennifer Lopez e super fericită, dar are câteva solicitări.

Jennifer Lopez se pregătește de nuntă, dar nu vrea să mai ia țeapă. A pus deja primele condiții

Frumoasa Jennifer Lopez și logodnicul ei, actorul Ben Affleck sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Potrivit informațiilor oferite de American Post, aceasta a făcut un contract prenupțial care, se pare, că a fost semnat de bărbat. Printre solicitările făcute este cea care vizează îndatoririle conjugale ale viitorului soț.

Concret, aceasta spune că vrea să facă dragoste cu ea de cel puțin 4 ori pe săptămână. Adică nimic mai plăcut pentru celebrul actor care, spun sursele, ar face orice numai ca iubita să fie fericită și mulțumită.

Ben Affleck i-a oferit un inel în valoare de 5 milioane de dolari

Cei doi au mai fost împreună în 2002, dar după doi ani de relație și-au spus adio. Fiecare și-a refăcut viața, dar dragostea nu a pierit, așa că anul trecut au hotărât să-și mai dea o șansă. Dacă prima dată Ben i-a dat un inel de logodnă cu piatră roz, de 1 milion de dolari, acum a fost mult mai darnic și a scos din buzunar 5 milioane de dolari pentru un alt inel cu un diamant verde, extrem de rar.

Ce avere au cei doi viitori soți

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va avea loc nunta, însă se preconizează a fi un eveniment de poveste. E clar că va fi așa, pentru că Jennifer a reușit să strângă până acum 400 de milioane de dolari, în timp ce Ben are doar… 150 milioane de dolari. Jennifer Lopez are doi copii, Max şi Emme, de 14 ani, din căsătoria cu cântăreţul Marc Anthony.

La rândul Ben are trei copii, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani, din căsnicia cu actriţa Jennifer Garner. Jennifer și Ben au început să-și caute o locuință ca-n povești unde să se mute împreună.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre