Simona Ionescu / Redactor Șef

Tenismenul portughez Joao Monteiro a ieșit din nou la rampă pentru Simona Halep. Dragoste sau prietenie?

Tenismenul portughez Joao Monteiro a ieșit din nou la rampă pentru Simona Halep. Dragoste sau prietenie?
Zilele acestea sportiva noastră care a fost numărul 1 WTA trece prin momente grele, după ce procesul în cazul ei de dopaj a fost din nou amânat. Este ca și cum  cineva dorește cu dinadinsul să o țină departe  de terenul de tenis, dar și în tensiune.

Zilele trecute presa scria despre o posibilă relație dintre sportiva româncă și un tenismen portughez, zvonuri pe care aceasta s-a grăbit să le nege. Între timp, în lumina ultimelor probleme ale Simonei cu forurile internaționale ale tenisului, Joao Monteiro face un gest care dezvăluie adevărata relație cu Simona Halep.

Așa cum vă amintiți, pe 29 august, s-a împlinit un an de la ultimul meci de tenis jucat de sportivă în circuitul WTA. Pe 21 octombrie 2022 a venit anunțul suspendării provizorii, după un test pozitiv la substanța interzisă Roxadustat. De atunci, românca trăiește în incertitudine. Chiar dacă se antrenează și continuă să spere, un verdict continuă să se lase așteptat. Toate termenele procesului în care ar urma să fie audiată și judecată în dosarul ei de dopaj, au fost amânate. Ultima amânare a avut loc săptămâna aceasta.

Joao Monteiro, gestul care dezvăluie adevărata relație

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era așteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Simona Halep, în limba engleză, într-o postare pe Instagram.

Portughezul Joao Monteiro, cel despre care s-a scris că ar fi iubitul ei, având în vedere și vizita pe care i-a făcut-o, weekend-ul trecut, la Constanța, a reacționat imediat. El a postat un mesaj care face trimitere la cele scrise de Simona și la cazul ei punctual în dosarul de dopaj.

Presupusul iubit al Simonei Halep a reacționat imediat la postarea ei

„Să nu vă fie niciodată teamă să vă ridicați vocea pentru onestitate, adevăr și compasiune împotriva nedreptății, minciunii și lăcomiei. Dacă oamenii din întreaga lume… ar face acest lucru, ar schimba pământul”, i-a răspuns, Joao Monteiro, Simonei.

Din Constanța, Joao Monteiro le spune prietenilor că simte „vibrații de dragoste”

Este surprinzătoare reacția acestuia, cu atât mai mult cu cât este extrem de absent, în general, de pe rețelele sociale. Lucru care, după vizita la Constantă, s-a schimbat. Joao Monteiro e un fost jucător de tenis în vârstă de 29 de ani, care, de câțiva ani, a devenit antrenor.

Considerat un adevărat macho al tenisului pe care, din 2020, a ales să îl practice din postura de antrenor, portughezul are 29 de ani și lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde s-a antrenat și sportiva noastră. „Am tot citit articole inventate de relația mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Multumesc”, a scris, zilele trecute, Simona Halep pe reţelele de socializare, în dorința de a diminua zvonurile că ar forma un cuplu cu portughezul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre