Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp, detestat de Hollywood. Actorului i s-au înnecat toate corăbiile, la figurat dar și la propriu

Johnny Depp, detestat de Hollywood. Actorului i s-au înnecat toate corăbiile, la figurat dar și la propriu
Johnny Depp este cunoscut peste tot în lume ca și Căpitanul Jack Sparrow, un personaj fictiv și protagonistul principal din „Pirații din Caraibe”. Disney discută acum despre următorul film din celebra serie, aducând o schimbare dramatică.

Disney l-a interzis pe Johnny Depp în următorul film „Pirații din Caraibe”. Se pare că compania s-a distanțat de actorul în vârstă de 57 de ani, chiar înainte ca acesta să piardă procesul de calomnie împotriva The Sun, care într-un articol din 2018, îl numea „bătăuș de neveste”, din cauza acuzațiilor de abuz din partea fostei sale soții Amber Heard, pe care el le-a negat.

Apariția lui Johnny Depp în următorul „Pirații din Caraibe” ar putea dăuna imaginii Disney

Johnny Depp a jucat rolul căpitanul Jack Sparrow în toate cele cinci filme „Pirații din Caraibe”, din 2006 anul până în 2017. Disney s-a „împotrivit” ideii producătorului executiv Jerry Bruckheimer de a-l aduce înapoi pe Depp. Se pare că firma a crezut că apariția actorului ar putea dăuna imaginii lor.

Peste 350.000 de oameni au semnat o petiție pentru a-l aduce înapoi pe Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow, luna trecută. Petiția scria: „Trebuie să-l aducă înapoi să conducă mările din nou sau nu vom mai vedea niciodată vreun film Pirații din Caraibe fără căpitanul nostru”.

Johnny Depp, eliminat din mai multe roluri, din cauza procesului cu The Sun

Actorul a fost, de asemenea, eliminat din rolul său de Grindelwald din seria de filme „Fantastic Beasts” și „Where To Find Them”, după pierderea procesului. Domnul judecător a constatat că The Sun a dovedit că ceea ce era scris în articol era „substanțial adevărat”. În hotărârea publicată în noiembrie, judecătorul Nicol a concluzionat că 12 din cele 14 presupuse incidente de violență domestică de care Johnny Depp era acuzat, au avut loc.

Într-o declarație, Johnny Depp a spus la acea vreme: „Hotărârea suprarealistă a instanței din Regatul Unit nu va schimba lupta mea pentru a spune adevărul”. Avocatul său, Jenny Afia, de la firma de avocatură Schillings, a declarat că hotărârea Înaltei Curți este „pe cât de perversă, pe atât de uluitoare”.

Tom Cruise dezlănțuie iadul asupra echipei Mission Impossible, care a încălcat regulile COVID-19.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre