Simona Ionescu / Redactor Șef

Julie Depardieu face dezvăluiri șocante despre tatăl său Gérard și lupta lui cu alcoolul

Julie Depardieu face dezvăluiri șocante despre tatăl său Gérard și lupta lui cu alcoolul
Julie Depardieu, actriță și fiica actorului Gérard Depardieu, a făcut dezvăluiri șocante legate de tatăl său, exprimându-și îngrijorarea cu privire la sănătatea acestuia din cauza abuzului de alcool.

 Într-un interviu mai vechi, Julie a menționat că tatăl ei riscă să nu ajungă la vârsta de 70 de ani dacă nu își schimbă obiceiurile, făcând referire la dependența sa de alcool și stilul de viață dezordonat. De-a lungul timpului, Gérard Depardieu a fost cunoscut pentru comportamentul său controversat și a recunoscut în trecut că bea zilnic cantități semnificative de alcool.

Actrița, care a recunoscut că a suferit cinci operații estetice la nas pentru a se distanța de trăsăturile fizice ale tatălui său, a fost extrem de critică în privința comportamentului acestuia, descriindu-l drept un ,,huligan” și un om de încredere redusă. Julie a declarat că relațiile din familie au fost mereu dificile, dezvăluind că de Crăciun se ajunge la certuri majore și că ea și fratele ei decedat, Guillaume, au crescut în umbra unei figuri paterne foarte dificile.

Julie Depardieu și Arielle Dombasle prezintă la Dinard un film în umbra scandalurilor lui Gérard Depardieu

Cu toate acestea, relația dintre Julie și tatăl său a rămas complexă. În ciuda criticilor aduse, ea rămâne implicată în viața sa.

La Festivalul de Film Britanic și Irlandez din Dinard, pe 2 octombrie 2024, Julie a apărut alături de Arielle Dombasle, o prietenă apropiată. Arielle, o susținătoare vocală a familiei Depardieu, a vorbit și ea despre dificultățile cu care se confruntă Julie Depardieu din cauza acuzațiilor de viol și agresiune sexuală îndreptate împotriva tatălui său, menționând că aceste momente sunt extrem de greu de gestionat pentru familia actriței.

Cele două actrițe au prezentat filmul ,,Secretele prințesei de Cadignan’’ , adaptat după Honoré de Balzac. Julie interpretează rolul Marquizei d’Espard, iar Dombasle și-a exprimat în mai multe rânduri admirația față de talentul prietenei sale​.

Arielle Dombasle și Julie Depardieu la cea de-a 35-a ediție a Festivalului de Film Britanic și Irlandez de la Dinard.

Aceste declarații scot în evidență presiunile cu care se confruntă familia Depardieu, mai ales în contextul faimei și anchetei în care e implicat actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri