Simona Ionescu / Redactor Șef

Julio Iglesias Jr., mesaj special de ziua iubitei. „Kung Fu” a recunoscut că vrea familie și cinci copii

Julio Iglesias Jr., mesaj special de ziua iubitei. „Kung Fu” a recunoscut că vrea familie și cinci copii
Iubita lui Julio Iglesias Jr., Ariadna Romero, a împlinit 37 de ani, iar fiul celebrului artist i-a transmis un mesaj special. Cei doi se iubesc cu patimă, iar cântărețul a mărturisit cu ceva timp în urmă că-și dorește familie și cinci copii.

Băiatul lui Julio Iglesias, „Kung Fu”, cum îl spunea tatăl său în copilărie e îndrăgostit lulea de modelul cubanez Ariadna Romero. Iubita a sărbătorit a 37-a aniversare, iar tânărul i-a transmis cel mai frumos mesaj, postând și o fotografie cu cei doi.

„Ești cel mai bun bărbat din lume”

„La mulți ani celei mai minunate femei din lume. Fiecare zi cu tine este un vis împlinit. Te iubesc!”, a fost mesajul scris în dreptul imaginii care a adunat numeroase aprecieri. În scurt timp, au venit și mulțumirile din partea Ariadnei.

„Îți mulțumesc, dragostea mea, pentru că mă faci atât de fericită. Ești cel mai bun bărbat din lume!”, a spus fotomodelul. Fanii nu au stat pe gânduri și felicitat pentru relația lor frumoasă dar au vrut să știe „când faceți nunta”.

Cum s-au cunoscut cei doi iubiți

Julio Iglesias Jr. și Ariadna își țin fanii la curent pe contul de socializare, postând frecvent imagini cu ei. Pentru că relația e serioasă, sursele spun că artistul l-a cunoscut și pe fiul fotomodelului, Leonardo, care a venit pe lume în 2017, din relația pe care aceasta a avut-o cu muzicianul italian Pierpaolo Pretelli.

Într-un interviu pentru HOLA! Spania, Julio a mărturisit că a cunoscut-o pe Ariadna în SUA, la Miami, la un restaurant.

„Mi se pare o fată fantastică și sunt foarte fericit”

Julio Iglesias Jr. și-a aniversat iubita. S-a lăsat cu mesaje de dragoste

„Ea lucra acolo și ne-am întâlnit și am început să vorbim, ne-am înțeles foarte bine și am devenit prieteni. Și practic așa a început totul.

Suntem împreună de 10 luni. Am o relație foarte frumoasă cu ea, mi se pare o fată fantastică și sunt foarte fericit. (…) este ceva ce mi-am dorit întotdeauna, mi-ar plăcea să întemeiez o familie și patru-cinci copii”, a mărturisit acesta.

Ce sfat valoros a primit Julio de la celebrul său tată

Tânărul a mărturisit că va ține totodeauna cont de sfatul pe care l-a primit de la Julio Iglesias, „să fii fericit și să te înconjori de oameni minunați, sau cel puțin să încerci”.

De asemenea, Julio Iglesias Jr. a punctat că unul dintre cele mai importante daruri ale tatălui său a fost sprijinul financiar pentru studiile sale universitare. Artistul spaniol a urmat o diplomă în comunicare la Universitatea San Francisco din California, urmată de cursuri de actorie în Mexic.

Înainte de a se lansa în cariera muzicală, el a avut în vedere intrarea în industria televiziunii și chiar a avut apariții în serialul american „Out of the Blue” și a fost prezentator la The Travel Channel.

Tânărul susține că tatăl său apreciază cel mai mult la el simțul umorului și a mărturisit că în copilărie cântărețul iubit de o lume întreagă i-a pus și o poreclă: „Kung Fu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri