Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber, îndemn public de la socrul Stephen Baldwin: “Să se îndrepte spre Dumnezeu”

Justin Bieber, îndemn public de la socrul Stephen Baldwin: “Să se îndrepte spre Dumnezeu”
Justin Bieber a trecut prin clipe grele în ultimii ani, fanii și presa fiind martorii problemelor sale și a schimbărilor de comportament. Soția sa Hailey i-a fost mereu alături, reprezentând un adevărat sprijin pentru celebrul cântăreț. Acum însă se pare că socrul Stephen Baldwin l-a luat în vizor pe Bieber, astfel că i-a transmis atât lui, cât și fiicei Hailey, un îndemn public.

În ultimii ani celebrul cântăreț Justin Bieber a fost chinuit de o serie de probleme de sănătate. Acesta a recunoscut în urmă cu doi ani că se confruntă cu sindromul Ramsay Hunt (RHS), după ce un clip cu el îl arăta cu jumătate din față paralizată. Ulterior, în toamna aceluiași an, vedeta și-a anulat întregul turneu Justice World Tour, invocând probleme de sănătate mentală și de ordin fizic. 

Şi soția lui are probleme de sănătate

Nici soția lui Bieber și fiica actorului Stephen Baldwin nu a stat prea bine cu sănătatea. Aceasta mărturisea mai demult că are probleme cu un chist la ovare, care îi dă stări de greață și balonare.

Hailey a fost întotdeauna punctul de sprijin al lui Justin Bieber, încă de când aceștia s-a căsătorit în 2018. Acum se pare că cei doi nu o duc prea bine, din moment ce Stephen Baldwin a făcut un îndemn public care îi privește direct pe Hailey și Justin. 

Stephen Baldwin îndeamnă la rugăciune pentru cuplul Bieber

Stephen Baldwin a îndemnat fanii să se roage pentru Hailey și Justin Bieber
Foto: Instagram

Actorul a stârnit îngrijorare printre fani după ce a repostat un mesaj cerând rugăciuni pentru fiica sa, Hailey Bieber, și soțul ei, Justin Bieber. Luni, actorul în vârstă de 57 de ani a distribuit o postare de la Victor Marx, militar cu acțiuni în Iraq, Siria și Orientul Mijlociu, care a inclus un videoclip al cântărețului „Peaches” cântând la chitară și interpretând melodia „I Could Sing of Your Love Forever” de la Delirious? și de la Hillsong Worship.

„Creștinilor, vă rog, când vă gândiți la Justin și Hailey, luați-vă un moment să le oferiți o mică rugăciune pentru ca ei să aibă înțelepciune, protecție și să se apropie de Domnul,” a scris Marx deasupra clipului. În descrierea videoclipului, Victor a spus că soția sa, Eileen Marx, și mama lui Hailey, Kennya Baldwin, „se roagă adesea împreună” pentru tânărul cuplu. Deși Stephen a repostat mesajul pe Instagram Stories, nu a oferit niciun context suplimentar cu privire la situația prin care trec Hailey și Justin. 

Fanii au transmis și ei rugăciuni către celebrul cuplu

Cu toate acestea, fanii au devenit îngrijorați de cuplul Bieber și au transmis și ei rugăciuni: “M-am rugat ca Justin să primească chemarea asupra vieții sale. Darul și talentul lui ar putea ajunge la milioane de oameni pentru slava Domnului nostru Isus Hristos.”, a scris un utilizator. „Au nevoie de rugăciunile noastre acum mai mult ca niciodată,” a adăugat altul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre