Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Timberlake la un pas de divorț. Jessica Biel e cu nervii în pioneze și regretă că i-a dat artistului o „a doua șansă”

Justin Timberlake la un pas de divorț. Jessica Biel e cu nervii în pioneze și regretă că i-a dat artistului o „a doua șansă”
Au trecut mai puțin de două săptămâni de când Justin Timberlake a fost arestat pentru DWI în Sag Harbor, New York și acest lucru a făcut-o pe Jessica Biel să se gândească de două ori dacă a făcut bine sau nu când i-a dat o a doua șansă.

Cu cinci ani în urmă, Timberlake a fost surprins de camerele de filmat în timp ce flirta cu Alisha Wainwright, colega sa din Palmer, iar acest lucru i-a pus la încercare căsnicia cu soția. Jessica Biel i-a mai dat atunci o șansă, acum începe să se îndoiască din ce în ce mai mult de omul de lângă ea.

„Avea ochii injectați cu sânge și sticloși, un miros puternic de băutură emana din respirația sa”

„El a implorat-o pe Jessica să-i dea o a doua șansă, iar ea i-a dat-o. Dar cinci ani mai târziu, el încă nu se poate controla când petrece”, a declarat o sursă pentru In Touch. Timberlake, care trebuie să se întoarcă în instanță pe 26 iulie, a susținut că a băut doar „un martini”.

Cu toate acestea, raportul poliției, obținut de People, a precizat că artistul în vârstă de 43 de ani „a avut rezultate slabe la toate testele standardizate” și avea „ochii injectați cu sânge și sticloși, un miros puternic de băutură emana din respirația sa, era incapabil să își împartă atenția, avea vorbirea încetinită, abia se ținea pe picioare”.

„Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl dau fiului meu”

Potrivit In Touch, Biel „nu mai poate suporta mult din acest comportament”, deoarece a fost supusă alegerilor sale proaste de mai multe ori de-a lungul anilor. A trecut peste escapadele cu Janet Jackson și Britney Spears, dar în 2019 a gafat cel mai mult. Atunci Biel era însărciantă cu cel de-al doilea fiu în timp ce bărbatul era surprins cu o altă femeie în New Orleans.

„Îmi cer scuze soției și familiei mele”

Jessica Biel, dezamăgită din nou de Timberlake

„Acum câteva săptămâni am dat dovadă de o puternică eroare de judecată, dar să fiu clar, nu s-a întâmplat nimic între mine și acea femeie. Am băut mult prea mult în acea noapte și regret comportamentul meu. Ar fi trebuit să știu mai bine.

Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl dau fiului meu. Îmi cer scuze soției și familiei mele uimitoare pentru că le-am făcut să treacă printr-o situație atât de jenantă și mă concentrez să fiu cel mai bun soț și tată pe care îl pot fi”, a mărturisit atunci Timberlake.

„Așteptăm să-l apărăm pe domnul Timberlake”

De data aceasta, pentru artist a vorbit avocatul său, Edward Burke Jr. „Așteptăm cu nerăbdare să-l apărăm pe domnul Timberlake împotriva acestor acuzații. El va avea multe de spus la momentul potrivit”, a declarat acesta pentru In Touch.

În timp ce publicația are o sursă care spune că Biel este supărată în spatele ușilor închise, există și surse care spun că soția l-ar sprijini. „Ei au trecut peste arestare. Au încredere în echipa lor juridică și continuă să se concentreze pe muncă și pe familie”, a spus aceasta. Adevărul în acest moment, este probabil, undeva la mijloc…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri