Simona Ionescu / Redactor Șef

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin fac cântece pentru Pokémoni

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin fac cântece pentru Pokémoni
De câți ani credeți că există Pokémonii? Cei mai mulți i-am descoperit odată cu isteria Pokemon Go, celebrul joc care a invadat tabletele și telefoanelor copiilor și adulților deopotrivă. De fapt, Pikachu și „rudele” lui sunt mai bătrâni decât am crede. Iar acum intră în joc Katy Perry și alte vedete.

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin fac cântece pentru Pokémoni. Ei vor figura pe un album muzical ce va marca împlinirea a 25 de ani de la apariţia francizei Pokémon, relatează duminică contactmusic.com.

Artiştii vor crea şi interpreta 14 melodii pentru albumul intitulat „ Pokémon 25: The Album”. Compilația va însuma piese de la 11 artişti ai Universal Music Group (UMG) şi va fi lansată spre sfârşitul acestui an.

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin fac cântece pentru Pokémoni

Aniversarea primului sfert de veac de la nașterea Pokémon a fost celebrată în acest week-end. Ştirea privind pregătirea albumului pe care vor cânta Katy Perry, Post Malone şi J Balvin a fost dezvăluită la finalul unui concert susținut de Post Malone.

Interpretul hitului Circles a lansat un cover al piesei Only Wanna Be With You de la Hootie & The Blowfish, care va fi inclus pe noul album Pokémon. Artistul a declarat că interpretarea piesei a fost „super distractivă”, conform revistei Rolling Stone. „Piesa a fost lansată acum 25 de ani, ceea ce coincide cu momentul în care a început Pokémon”, a precizat Malone.

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin fac cântece pentru Pokémoni

J Balvin a dezvăluit că melodia sa nu este încă terminată, însă şi-a dedicat atenţia emisiunilor TV şi jocurilor video vechi din cadrul francizei pentru a intra în atmosferă și pentru a putea crea un single de succes, pe placul fanilor săi şi ai fenomenului Pokémon. „Vom veni cu un cântec nebun. Va fi pe placul tuturor”, a declarat vedeta reggaeton în vârstă de 35 de ani.

Katy Perry a declarat încă de luna trecută că, după ce a devenit mamă, i s-a părut şi mai „interesată” această colaborare.

Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani – care a adus-o pe lume pe fiica ei, Daisy, în august 2020 – a spus că îi place să facă parte „din orice este jucăuş”. Ea spune că, de când are copil, înțelege ce important este să te joci.

Ce sunt Pokémonii

Numele Pokémon provinte de la Pocket Monsters ( monștri de buzunar). E o franciză media japoneză gestionată de un consorțiu din care face parteși Nintendo.

Franciza a fost creată de Satoshi Tajiri în 1995. Ea este centrată pe creaturi fictive numite Pokémon. Pe acestea oamenii, cunoscuți sub numele de Antrenori Pokemon, le capturează și se antrenează pentru a se lupta între ei. Luptele au caracter sportiv, nu distructiv.

Franciza a început ca Pokemon Red and Green (lansată în afara Japoniei ca Pokemon Red and Blue). Inițial a fost o pereche de jocuri video pentru originalul Game Boy. Proiectul era dezvoltat de Game Freak. Jocurile au fost publicate de Nintendo în februarie 1996. Pokémon a continuat să devină cea mai mare parte a francizei media din toate timpurile. A generat  venituri totale de franciză de 90 de miliarde de dolari.

În 2016 a fost lansat jocul Pokémon Go. E un joc mobil dezvoltat și lansat de Niantic în colaborare cu The Pokemon Company, disponibil pentru dispozitive cu sisteme de operare iOS și Android. Mai există 20 de filme anime (conform Wikipedia) și un lungmetraj – Detective Pikachu.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 1 martie. Pluto, în semn de Pământ, aduce boală sau cutremur

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre