Simona Ionescu / Redactor Șef

Keith Urban și Pink, piesă în timpul carantinei. „Videoclipul va veni din mijlocul oceanului”

Keith Urban și Pink, piesă în timpul carantinei. „Videoclipul va veni din mijlocul oceanului”
Keith Urban a colaborat cu starul pop Pink la noul său single, One Too Many. Piesa este acum disponibilă pe platformele de streaming, iar videoclipul oficial va avea premiera joi după-amiază.

Cântărețul de muzică country în vârstă de 52 de ani este foarte entuziasmat în legătură cu colaborarea cu Pink, spunând: „Nu mi-aș fi putut imagina vocea altcuiva pe melodie”.

Au realizat albumul din colțuri diferite ale lumii

Pink, pe numele ei real Alecia Beth Moore, și-a pus vocea incredibilă în balada funky mid-tempo, care apare pe noul album al lui Keith Urban, numit „The Speed ​​Of Now Part 1”.

„Mi-a plăcut întotdeauna vocea lui Pink. Măiestria și abilitățile sale multiple de a crea și talentul dat de Dumnezeu, o fac cu adevărat una dintre cele mai mari voci ale timpurilor noastre”, a spus Keith într-o declarație de presă.

În timp ce pandemia globală de coronavirus și blocajele ulterioare au prezentat o provocare în colaborarea cântăreților, ei sunt mândri de rezultatul final.

Keith și Pink nu au fost forțați doar să compună înregistrarea separat, ci s-au trezit în părțile opuse ale globului. Pink se afla în Los Angeles, iar Keith în Sydney, atunci când filmau videoclipul, amândoi în izolare.

Cântărețul s-a întors acasă în Australia în iulie, împreună cu familia, deoarece soția Nicole Kidman a început filmările pentru noua sa mini-serie, Nine Perfect Strangers.

Promovarea albumului pe Instagram

Keith a promovat lansarea piesei și a videoclipului său oficial, într-o postare pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFLkL8apd8k/?igshid=80u9cl74rq66

„Videoclipul va veni din mijlocul oceanului. Serios, la propriu, cu Pink. Va avea premiera exclusiv pe Facebook. Abia aștept să vedeți acest videoclip. Cred că se dovedește a fi uimitor”, a spus el.

Premiera mondială de televiziune a melodiei va avea loc la cea de-a 55-a ediție anuală a premiilor Academy of Country Music (ACM), difuzate de la Nashville pe 16 septembrie.

Producătorul de succes Fighter va găzdui ceremonia de premiere și va cânta pe scenă alături de Pink. Cel de-al unsprezecelea album de studio al lui Keith Urban „The Speed ​​Of Now Part 1”, va fi lansat pe data de 18 septembrie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre