Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian cum nu ați mai văzut-o. Vedeta a îmbrăcat ceva ce avem cu toții în casă. Imaginile momentului

Kim Kardashian cum nu ați mai văzut-o. Vedeta a îmbrăcat ceva ce avem cu toții în casă. Imaginile momentului
Kim Kardashian este singură din punct de vedere legal și își trăiește cea mai frumoasă viață. Iar pentru asta, ținutele în care apare la prezentările de modă sunt atent alese. Însă nimeni nu se aștepta la apariția pe care a avut-o ieri, la prezentarea Balenciaga.

Este cunoscut faptul că vedeta reality-show-ului „Keeping Up With the Kardashians” este mare fană a acestui brand. Acum Kim Kardashian  și-a pus în evidență formele curbate în timp ce a participat la Săptămâna Modei de la Paris, duminică.

Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a purtat „un jumpsuit mulat pe corp” realizat din simplă bandă adezivă galbenă, care imită banda de plastic folosită de polițiști pentru a izola locurile crimelor. Pe aceasta era inscripționat numele brandului de modă. Vedeta și-a completat look-ul cu o geanta de mână Hourglass de la Balenciaga (de asemenea, împodobită cu bandă adezivă) și ochelari de soare negri.

Lady Gaga s-a îmbrăcat prima în bandă galbenă

Se pare că Kardashian a scos „un sunet lipicios de bandă adezivă” în timp ce mergea, scrie Page Six, care citează pe directorul și criticul de modă al New York Times, Vanessa Friedman, care a fost prezentă la centrul de expoziții Le Bourget pentru acest eveniment.

„Mi-era teamă că se va rupe când mă voi așeza”, a recunoscut Kim Kardashian, potrivit lui Friedman. „Ar trebui să o las să se rupă?”, a mai întrebat vedeta.

Look-ul vedetei nu este unul foarte original. Cu ani în urmă, altă vedetă a purtat bandă, de data aceea fără a avea o salopetă pe dedesubt. Este vorba de Lady Gaga, care a apărut în fotografii în care și-a acoperit zonele intime cu bandă galbenă folosită de poliție.

Kim Kardashian e proaspăt divorțată și îndrăgostită

Ieșirea în public a lui Kim Kardashian vine la doar câteva zile după ce un judecător din Los Angeles a declarat-o pe Kardashian divorțată din punct de vedere legal de Kanye West. Vedeta a revenit la numele de fată: Kim Kardashian. În prezent, îndrăgita brunetă a început o relație cu starul din „Saturday Night Live”, Pete Davidson.

Kardashian a depus cererea de divorț de Kanye  West, 44 de ani, în februarie 2021. Ei au împreună patru copii: North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 2 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre