Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian își scoate la vânzare Range Rover-ul distrus. Care e suma pe care o cere vedeta pentru înstrăinare

Kim Kardashian își scoate la vânzare Range Rover-ul distrus. Care e suma pe care o cere vedeta pentru înstrăinare
Luxosul bolid Range Rover pe care acum Kim Kardashian îl scoate la vânzare a fost primit în dar la aniversarea din 2022. Ce sumă cere vedeta pe el a atras atenția.

Vechiul Range Rover SE 2022 al lui Kim Kardashian, un cadou de la mama Kris Jenner, ține prima pagină a ziarelor. A ajuns pe piață pentru suma de 99.950 de dolari, în ciuda stării sale groaznice.

Oglinzi scoase la locul lor și multiple lovituri, airbag-uri desfășurate sunt dovezi ale unui accident în care a fost implicat unul dintre angajații lui Kardashian. Din fericire, nu au fost raportate răni grave și nimeni altcineva nu a fost rănit în incident, potrivit Page Six.

Un cadou luxos pentru aniversarea celor 42 de ani

TMZ a raportat inițial vânzarea în Miami prin intermediul unei terțe părți, deși Elite Motor Cars of Miami neagă că ar fi vorba de același vehicul. O altă persoană din interior susține că mașina rămâne în Los Angeles, la Platinum Motors. Indiferent de locația sa, Kardashian s-a bucurat de bolidul argintiu timp de aproximativ un an după ce l-a primit pentru cea de-a 42-a aniversare a sa, în octombrie 2022.

Kim Kardashian își vinde mașina primită cadou la împlinirea a 42 de ani

Și-a vândut o mașină și în anul 2018 de culoare alb fildeș pentru 86.000 de dolari

Aceasta nu este prima dată când Kardashian se desparte de un Range Rover. În 2018, Land Rover Range V8 din 2015, al cărui preț era de 85.880 de dolari, a fost vândut rapid după ce a ajuns pe piață. În ciuda culorii sale alb fildeș și a faptului că era proprietatea celebrităților, prețul a rămas neschimbat.

Kardashian pare să aibă o afinitate pentru Range Rover, ceea ce face ca această ultimă vânzare să fie o continuare a călătoriei sale automobilistice. Pe măsură ce vehiculul de lux își găsește un nou proprietar, revânzarea mașinilor pe care Kim Kardashian le folosește pentru puțină vreme continuă să captiveze fanii și deopotrivă pasionații de automobile de lux.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre