Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian și-a făcut lista. Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a intra în viața vedetei

Kim Kardashian și-a făcut lista. Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a intra în viața vedetei
Kim Kardashian l-a atacat pe fostul soț Kanye West și a dezvăluit și ce calități pentru să aibă un bărbat pentru a fi „viitorul domn perfect”.

Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, care are patru copii cu rapperul Kanye, în vârstă de 46 de ani, a finalizat divorțul de acesta în noiembrie 2022, după o luptă de doi ani. Acum a spus cum ar trebui să fie noul bărbat din viața ei.

La o lună de când s-au despărțit, Kanye s-a căsătorit legal cu Bianca Censori, în vârstă de 28 de ani.

Un bărbat nu trebuie „să expună rufele murdare”

În episodul din această săptămână al emisiunii „The Kardashians”, Kim a zburat spre Las Vegas cu avionul ei privat pentru nunta hair stylistului său, Chris Appleton, cu actorul Lukas Gage. Într-o incursiune la adresa fostului ei soț, Kim a dezvăluit că următorul ei bărbat nu trebuie să „expună rufele murdare”, după ce Kanye a atacat public familia Kardashian de mai multe ori după despărțirea lor.

Anul trecut, el a acuzat familia că „practic a răpit-o” pe fiica sa Chicago pe Instagram. În timp ce sora lui Kim, Khloe, l-a implorat să „înceteze să o mai dărâme pe Kimberly și să se folosească de familia noastră atunci când vrei să deviezi”.  Ea a insistat ca el 1să o lase pe ea și familia în afara acestei probleme, astfel încât moștenitorii să poată fi crescuți în pace.

Ce fel de bărbat își dorește Kim Kardashian. Foto:

Kim a recunoscut că nu știe dacă se va mai căsători din nou

Referindu-se la nevoile sale pentru viitoarele relații, Kim a recunoscut că nu știe dacă se va mai căsători vreodată. După ce anterior a spus că spera să rămână singură timp de doi ani, ea a oferit o actualizare: „Nu sunt în căutare. Ei par să mă găsească, dar eu nu caut. (…) Lucrul numărul unu care este atât de important într-o relație este să ai coechipier, un jucător de echipă.

Iar atunci când îți găsești persoana, ține-te bine și rezolvă lucrurile. (…) Cred că lista este în continuă evoluție și creștere și nu mă voi opri până când el nu se va potrivi cu fiecare dintre ele. Ce și-a trecut Kim pe listă? Să aibă pe cineva „care mă calmează și mă înnebunește”, „nu ne expunem rufele murdare”, „o persoană care te acceptă și te împinge la cel mai înalt potențial al tău”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre