Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian s-a afișat prima oară cu iubitul. E un celebru fotbalist, jucător și la Super Bowl

Kim Kardashian s-a afișat prima oară cu iubitul. E un celebru fotbalist, jucător și la Super Bowl
Speculațiile privind relația lui Kim și jucătorul de fotbal american Odell Beckham au început să apară anul trecut, în septembrie. Ea, mamă a patru copii, iar fotbalistul de la Baltimore Ravens, tatăl unui băiețel de un an, din relația începută cu Lauren Woods în 2019.

Niciunul dintre protagoniștii noi povești de iubire nu a confirmat că ar avea o relație. Cel mai recent, s-a zvonit că frumoasa Kim și Odell Beckham au participat la aceeași petrecere organizată înainte de premiile Grammy la începutul acestei luni. Petrecerea a fost găzduită de Jay-Z, la Birds Street Club, însă nu a apărut nicio fotografie de acolo.

O altă persoană din interior, citată de Daily Mail, a declarat recent pentru Entertainment Tonight: „Lucrurile au continuat să se înfierbânte între Kim și Odell. Se plac unul pe altul și este un lucru bun.”

„Lui Odell îi place să păstreze discreție asupra relației, iar Kim apreciază acest lucru. Sunt prieteni de mult timp și vibrează în mod natural unul cu celălalt. Lucrurile merg ușor între ei. El e rezervat, ea face față atenției sau când e în lumina reflectoarelor”, a precizat sursa citată.

Prima apariție împreună

Kim Kardashian și noul iubit, Odell Beckham Jr. au fost văzuți împreună pentru prima dată sâmbătă, în timp ce se aflau la The Wynn din Las Vegas.

KIM, în vârstă de 43 de ani – care a fost recent văzută îmbrăcată în Balenciaga în timp ce se afla la meciul de baschet al fiului ei Saint, a apărut în hotelul de lux împreună cu jucătorul NFL, în vârstă de 31 de ani. Mergea în fața ei.

Kim a impresionat prin ținută. Purta un top maro închis, fără spate, cu un decolteu generos. Avea o pălărie neagră pe cap, care i-a acoperit parțial șuvițele brunete, care îi curgeau pe umeri.

Odell purta o pereche de pantaloni negri și albi, un tricou alb, precum și o jachetă de piele asortată cu pantofii negri cu talpă groasă.

Ieșirea perechii înainte de Super Bowl LVIII vine să confirme că Kardashian și Beckham Jr. trăiesc o poveste de dragoste, precum și faptul că se vor afișa și la mult așteptatul meci Super Bowl.

Cele două vedete au început să se întâlnească la scurt timp după despărțirea jucătorului de fotbal de iubita lui Lauren „LoLo” Wood, de care s-a despărțit oficial în septembrie anul trecut. Fostul cuplu are împreună un fiu de un an.

„Kim a vrut cu adevărat să păstreze această poveste de dragoste privată din două motive. Unul este că el are un fiu de un an cu fosta lui iubită. Al doilea motiv este că nu vrea ca fostul ei soț, rapperul Kane West, să-i facă atmosferă urâtă lui Odell, așa cum a procedat cu un alt bărbat care a curtat-o pe Kim după divorț.

Foto colaj: New York Post

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre