Simona Ionescu / Redactor Șef

Kris Jenner „recunoaște” că toată lumea pronunță greșit numele lui Khloe Kardashian de ani de zile

Kris Jenner „recunoaște” că toată lumea pronunță greșit numele lui Khloe Kardashian de ani de zile
Kris Jenner a recunoscut că toată lumea pronunță greșit numele lui Khloe Kardashian de ani de zile.

Kris Jenner „recunoaște” că toată lumea pronunță greșit numele lui Khloe Kardashian de ani de zile. Prezentatorul Andy Cohen, în vârstă de 52 de ani, a susținut că Kris Jenner a confirmat pronunția corectă a numelui fiicei sale cele mai mari.

Cum se pronunță, de fapt, numele lui Khloe Kardashian

Toată lumea pronunță greșit numele lui Khloe Kardashian. În apariția la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Andy a dezvăluit cum se pronunță numele lui Khloe și spune că a aflat adevărul după o vizită la casa ei.

Jimmy a spus că Andy a mărturisit în culise că: „Am pronunțat cu toții numele ei greșit tot acest timp. Da, este Khlo-Ay. Khlo-Ay este numele, există un mic accent acolo”. Totuși, Andy a dezvăluit că mama lui Khloe, Kris, a confirmat că spunea corect numele Khloe.

Surorile Kardashian, dur criticate de public pentru expunerea bogăției lor

Khloé și surorile Kardashian s-au confruntat cu mai multe valuri de reacții dure pentru că și-au etalat bogăția în timp ce multe familii se luptă pe plan financiar din cauza pandemiei COVID-19. Khloé a fost supusă atacurilor online săptămâna trecută pentru că s-a pozat în centrul unei grămezi de genți Louis Vuitton.

Ea a postat fotografia pe Instagram, scriind: „Nu te descurca nepoliticos !!!!! (În cea mai bună voce a lui Kim K)”.

„Trebuie să fie frumos!! Vă arătați gențile scumpe când majoritatea dintre noi nici măcar nu pot primi cadouri pentru copiii noștri de Crăciun! Crăciun fericit!”, „Este ciudat să vedem nevoia de a face fotografii cu genți scumpe când atât de mulți pierd literalmente totul. Sunt doar gândurile mele”, au scris fanii revoltați.

Scandalul folcloristelor a intrat într-o nouă etapă. Ce își mai spun Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre