Simona Ionescu / Redactor Șef

Simbolul Hollywood-ului, la plimbare cu celebrul său fiu. Toți membrii familiei sunt actori

Simbolul Hollywood-ului, la plimbare cu celebrul său fiu. Toți membrii familiei sunt actori
În vârstă de 72 de ani, Kurt Russell a fost văzut la o plimbare în New York, alături la fiul său, Wyatt, de 37 de ani. Cei doi erau veseli și au luat prânzul împreună.

Kurt Russell și Wyatt, tată și fiu, s-au bucurat de o plimbare în New York, apoi au mers la un restaurant. Este o imagine rară cu băiatul a cărui mamă este actrița Goldie Hawn, iubita vedetei. În ciuda faptului că nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind împreună din anul 1983.

Kurt Russell și fiul său, la plimbare în New York. Sursă foto: Daily mail

Wyatt a călcat pe urmele celebrilor săi părinți

Pentru o plimbare cu fiul său, Kurt a ales să poarte o geacă de culoare crem cu rever negru, la care a asortat o pereche de blugi închiși la culoare și un tricou albastru. La rândul său, Wyatt s-a protejat de frigul iernii într-o geacă vișinie, cu dungi maro, albastru și crem și o pereche de pantaloni crem. Cei doi s-au simțit excelent și au fost văzuți râzând. Wyatt a călcat pe urmele părinților săi în profesia de actor, jucând în filme precum „22 Jump Street” și în seriale precum „Black Mirror”.

Cu o săptămână în urmă, Wyatt a fost fotografiat la brațul soției sale

Cu o săptămână înainte de ieșirea din New York cu tatăl său, tânărul a fost fotografiat în cealaltă parte a țării, în Los Angeles, la premiera noului său film „Night Swim”. Wyatt a apărut la brațul soției sale, actrița Meredith Hagner, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

„Night Swim”, primul film lansat de Blumhouse Productions și Atomic Monster, care au fuzionat recent, îl are în rolul principal pe Wyatt alături de Kerry Condon, câștigătoare a premiului BAFTA.

Wyatt și soția însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Patru decenii de iubire

Înainte de a forma un cuplu cu adevărat formidabil, Goldie și Kurt au trecut amândoi prin divorțuri. De ce au ales să nu se căsătorească, deși se iubesc de 40 de ani? În timpul unei apariții la emisiunea Loose Women în 2015, Goldie a glumit afirmând că „am mai fost căsătoriți înainte, nu a funcționat, așa că de ce să o facem din nou?”

„Există ceva psihologic în a nu fi căsătorit, pentru că îți oferă libertatea de a lua decizii într-un fel sau altul”

„Căsătoria sfârșește prin a fi o afacere, deoarece la sfârșitul unei căsătorii, indiferent cât de lungă sau scurtă este, cineva datorează bani cuiva. Există ceva psihologic în a nu fi căsătorit, pentru că îți oferă libertatea de a lua decizii într-un fel sau altul. Așa că, în cazul meu, eu am ales să rămân, Kurt a ales să rămână și ne-a plăcut această alegere”, a mărturisit celebra actriță din tot atât de celebru film „Floarea de cactus”.

Relația lor personală a mers în paralel cu o legătură profesională, în timpul căreia au jucat împreună în filme precum îndrăgita comedie romantică „Overboard”.

Kurt și Goldie în 1983

„Nu-mi pot imagina viața mea fără tine la nicio vârstă, Kurt Russell. Ești cea mai bună partidă”

În ultimii 40 de ani, cei doi au împărțit ecranul, și-au unit familiile, au primit un fiu și au devenit bunicii a șapte copii. „Nu, nu ne-am căsătorit niciodată, dar un lucru care continuă să crească este dragostea noastră. Ești un sălbatic, genial, adorabil, copilăros, perfect nebun, un tată suprem și profund amuzant! Nu-mi pot imagina viața mea fără tine la nicio vârstă, Kurt Russell! Ești cea mai bună partidă. Și ești numai al meu”, a scris Hawn într-un omagiu de ziua lui Russell pe Instagram în 2021.

„Eram prea mic într-adevăr, nici măcar nu aveam permis de conducere”

Kurt și Goldie s-au cunoscut pentru prima dată în anul 1966, pe platourile de filmare Disney. Frumoasa actriță avea 21 de ani, iar el doar… 16 ani. „Era simpatic, dar prea tânăr, iar eu ieșeam cu bărbați mai în vârstă”, a glumit Goldie. Iar Kurt a venit imediat cu o completare haioasă: „Eram prea mic într-adevăr, nici măcar nu aveam permis de conducere”.

S-au reîntâlnit în anul 1983, de data asta pe platourile de filmare de la “Swing Shift”, dar în acel moment Kurt Russell era… mahmur.

Kurt și Goldie, o dragoste de 40 de ani

„Primul lucru care mi-a venit a fost: Mamă, ce corp ai”

„Eram teribil de mahmur și nu o știam deloc pe Goldie în afara platourilor de filmare. Nu aveam în minte ce urma să văd, iar ea avea un corp grozav. Așa că primul lucru care mi-a venit a fost: Mamă, ce corp ai! A fost ceva rapid și putea să ia o întorsătură greșită, însă ea a răspuns: Vai, mulțumesc”, a povestit actorul. A fost un moment decisiv, iar trei ani mai târziu s-a născut singurul copil al lor, Wyatt Russell. Chiar dacă Goldie și Kurt aveau copii din relațiile precedente, i-au dat „celui mic toată dragostea și atenția” de care a avut nevoie.

Goldie este mama cunoscutei actrițe Kate Hudson, fata din prima căsătorie. Are o relație foarte strânsă cu ea. „Fiica mea stă pe stradă cu noi, deci o văd frecvent. Luăm cina toți destul de des”, spune Goldie Hawn. Oliver Huston, fiul ei și fratele lui Kate este și el actor la Hollywood.

„Ca părinte, practic, vă creșteți copiii pentru a-și crește și copiii în mod corespunzător. Așa că acesta este efectul de domino ”, a spus Goldie pentru PEOPLE în martie 2022. „Și ca părinți, avem o responsabilitate extraordinară”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre