Simona Ionescu / Redactor Șef

La mulți ani, matinalilor! Doi celebri prezentatori și-au serbat aniversarea în aceeași zi

La mulți ani, matinalilor! Doi celebri prezentatori și-au serbat aniversarea în aceeași zi
Vedetele celor mai iubite emisiuni matinale își celebrează azi aniversarea. Dani Oțil e unul din ei, face 40 de ani. Celălalt e celebru, și apare pe sticlă la B1 TV: Radu Buzăianu. Acesta a împlinelte azi 36 de ani. Care credeți că e mai tare?

În loc de tort, Dani Oțil a primit cadou ceva care… curge. Prezentatorul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” a schimbat în mod oficial prefixul. Și a primit o cană cu ciocolată caldă. Cu prilejul aniversării sale, Oțil a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, ce și-ar fi dorit, de fapt, să fie la această vârstă.

„Eu nu voiam să fiu un om de televiziune de succes la peste 40 de ani. Voiam să fiu un retras bogat de succes. (…) Eu credeam, când aveam 20 de ani, că oamenii de 40 de ani, cât am eu anul ăsta, sunt nişte bătrânei cu copii care au terminat liceul. Aşa mi-am calculat eu, aşa ştiam eu de la mama. Şi uite-ne ce facem în platou. Ne batem cu frişcă, ne jucăm mima, bâza…“, a mărturisit prezentatorul pentru OK.Magazine.

Dani Oțil a fost extrem de prezent în viața mondenă mai ales în perioada relației cu Mihaela Rădulescu. Acum, deși are vârstă de bărbat în toată firea, încă nu s-a căsătorit și nici copii nu are.


Bucuria nevinovată. O reteță dulce, dar sănătoasă: Level up oatmeal cookies

Cele mai așteptate filme au făcut publice trailerele. Se anunță super acțiune


Cât de bogat este Radu Buzăianu la 36 de ani

De partea cealaltă, prezentatorul de la „Bună, România!”, Radu Buzăianu  se poate mândri cu o familie frumoasă: are trei copii, o soție top-model, el însuși fiind un tată grijuliu după cum rezultă din fotografiile și clipurile pe care le pune pe rețelele de socializare. Se simte împlinit și susține că cea mai de preț avere și cea mai mare binecuvântare pe care ți-o poate da Dumnezeu se întrupează în copiii noștri.

Prezentatorul de 36 de ani a fost ziarist la OK, și a realizat ultimul interviu cu Gabriel Cotabiță, înainte să se îmbolnăvească. Cei doi au avut dialogul chiar în sala de fitness unde, după plecarea lui Radu, cântărețul a făcut infarct.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre