Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi, tot mai greu cu sarcina și păstrarea secretului că va fi băiețel… sau fetiță. Vine al patrulea!

Laura Cosoi, tot mai greu cu sarcina și păstrarea secretului că va fi băiețel… sau fetiță. Vine al patrulea!
A rămas însărcinată pentru a patra oară într-unul din cele mai grele momente ale vieții, când și-a pierdut cea mai dragă ființă, mama. În această perioadă de vară fierbinte, Laura Cosoi a început să aibă probleme cu insomniile.

Laura Cosoi trăiește la maxim momentul maternității. Deși e a patra oară când va aduce pe lume un copil, se bucură imens. Singura problemă acum sunt insomniile, care parcă nu mai vor să treacă.

„Cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu”

Laura Cosoi, probleme cu insomniile

Laura Cosoi așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică pentru a patra oară. Nu se sperie, dar a mărturisit că totul este legat de „cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, depinde cum este copilul, pentru că toate cele trei fetițe nu au fost agitate”.

Până acum totul a decurs conform planului, dar acum au început insomniile, iar Laura Cosoi are ceva probleme din acest motiv. Și-a anunțat și fanii, postând și o fotografie cu burtica, iar urmăritorii ei au fost foarte fericiți să o vadă. „Perioada insomniilor… cine mai este cu mine? ”, a fost mesajul vedetei.

A știut sexul copilului și ce nume îi va pune din ziua în care a născut-o pe Lara

Și pentru că toată lumea a vrut să știe care este sexul celui de-al patrulea moștenitor, cu ceva timp în urmă Laura Cosoi a declarat că „l-am visat, mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus. Așa încât nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”.

De curând, însă, într-un interviu din Ciao.ro, Laura Cosoi a făcut o declarație din care lasă să se înțeleagă că, de data aceasta soțul ei va fi tată de băiat. Prea a fost bucuria mare când i-a anunțat pe ai ei ce va fi bebelușul!

„Da, s-a întâmplat deja. A fost mare mare bucurie, au început să țipe, să alerge, a fost interesant. A fost cu multe chiote și sărituri. Bebele a venit cu tot cu nume, adică și sexul și numele l-au aflat o dată. Le-am organizat un moment frumos acum vreo lună”, a mărturisit Laura Cosoi.

Sfaturi pentru părinți

Laura Cosoi, sfaturi pentru părinți

Cu doar câteva ore în urmă, pe contul de socializare, Laura Cosoi le-a dat un sfat important părinților: să nu le spună cuvinte grele copiilor, pentru că vorba nu se poate lua înapoi.

„Eu te-am facut, eu te omor, bătaia e ruptă din Rai, Lasă, îți dau eu ca să ai de ce să plângi! Când vei fi la casa ta vei face cum vrei tu, până atunci faci cum zic eu!… De câte ori am auzit noi în copilăria noastră aceste expresii și de câte ori ne surprindem că ne vin la gura fără să ne dam seama că ceea ce spunem nu are legătură cu copilul nostru, ci cu noi?

Sunt curioasă, câți dintre noi înțeleg impactul acestor vorbe? Și ce vorbe dintre cele pe care le-am tot auzit și ne-au format ar fi mai bine să ștergem cu buretele, ce putem păstra, sau ce punem în loc?”, le-a spus Laura Cosoi fanilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre