Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au cărat pumni în stradă, iar incidentul a fost provocat de niște mesaje

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au cărat pumni în stradă, iar incidentul a fost provocat de niște mesaje
După un an de când s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a decis să spună adevărul. Ce se ascunde în spatele „luptei” cu antrenorul.

Anamaria Prodan a scos la iveală amănunte incendiare despre momentul în care s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf în stradă.

Anamaria Prodan vrea să știe toată lumea cum a ajuns cu un an în urmă să fie protagonista acelui moment șocant care a uimit o țară întreagă. Sexy impresara susține că a ajuns să se bată cu Reghecampf pentru că s-au acumulat foarte multe frustrări din partea amândurora. Dar a realizat că a fost cea mai mare greșeală, pentru că nu s-a gândit că-și va păta imaginea.

Pe de altă parte însă, potrivit Click, Anamaria Prodan i-ar fi trimis niște mesaje fostului soț în care l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul soț. Iar aceste mesaje se pare că ar fi de ajuns la invitații pe care Reghe i-a avut la botezul lui Liam, copilul pe care-l are cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Reghecampf, în vremurile bune…

„Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva”

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Corina Caciuc e femeia alături de care acum Reghe se simte fericit

Ce vrea Anamaria Prodan să primească de la un bărbat

Cu ceva timp în urmă, afacerista a vorbit deschis și despre ce ar putea să-i ofere ei un bărbat, ținând cont de faptul că material are tot ce-și dorește. „Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac. Îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac. Îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva. Îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre