Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Alin Oprea și Cristi Borcea. Celebrul cântăreț e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă

Legătura neștiută dintre Alin Oprea și Cristi Borcea. Celebrul cântăreț e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă
După ani buni în care părea că nimic nu se mai leagă în viața lui Alin Oprea și un divorț dureros, a răsărit soarele și pe strada artistului.

De când a cunoscut-o pe Medana, astrele i-au zâmbit, iar în curând își conduce aleasa inimii în fața altarului. Iată detalii de la fericitul eveniment.

Alin Oprea și Medana sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, care se vrea a fi cel mai tare eveniment al anului. Cântărețul a dat invitațiile și a ales localul, care va fi cel în care s-au căsătorit Cristi Borcea și Alina Vidican și va avea nu mai puțin de opt perechi de nași. Cei doi se vor căsători în septembrie.

Alin și Medana, mai fericiți ca niciodată

Alin Oprea se căsătorește religios cu iubita lui, Medana, în luna septembrie. Cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru nunta anului. Au ales localul, opt perechi de nași și au trimis invitațiile. Alin Oprea ne-a dezvăluit detaliile nunții sale, pe care o vrea a fi una de basm.

„Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei”

„Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ învătându-mă să zbor din nou.

Medana este cea care i-a redat încrederea în sine

„Vom avea peste 500 de invitați”

Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi  unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea pentru Click.

Axinte, Maria Dragomiroiu și Ionuț Dolănescu îl vor năși pe Alin Oprea

Alin Oprea i-a ales ca nași pe cei mai buni prieteni, care i-au fost alături în cele mai grele momente ale vieții. E vorba de Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

Alin Oprea și Medana, la cununia civilă

„Avem opt nași, cifra simbolică a infinitului!

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai spus Alin.

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit în 2011

Pentru a doua căsătorie a sa, Cristi Borcea nu s-a uitat la bani. A vrut ca nunta lui cu Alina Vidican să fie ceva ieșit din comun. Locația aleasă a fost un complex de lux din Otopeni, iar pentru eveniment au fost aduși cei mai buni specialiști din Europa.

Borcea și Vidican, la cununia civilă

Borcea și Alina au avut 600 de invitați, care au fost tratați regește. „Pe piscina o sa se amenajeze un pod de sticla pe care va fi o pianina si pe toata perioada intampinarii se va canta la acea pianina. Vom decora tot ceea ce ramane luciu de apa cu orhidee, pentru ca domnisoarei Alina ii plac foarte mult orhideele. Vom avea momentul de narghilea, moment traditional arabesc”.

Vom amenaja patru baruri de gheata, in toate aceste patru baruri vor fi prinse sampanii, lucruri deosebite care nu s-au mai vazut pana acum. Peste tot pe unde vom putea decora, vom decora cu cristal de Boemia , de altfel si candelabrul este cu cristal de Boemia”, a declarat atunci Stan, presedinte centru de evenimente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre