Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Andreea Antonescu și regretata prințesă Diana. „M-am speriat foarte tare…”

Legătura neștiută dintre Andreea Antonescu și regretata prințesă Diana. „M-am speriat foarte tare…”
Să fii vedetă nu e întotdeauna foarte ușor, pentru că oamenii pot deveni mai mult decât insistenți. Andreea Antonescu a povestit un episod care a marcat-o. Ce legătură există între cântăreața din România și regretata prințesă Diana.

Prințesa Diana era permanent urmărită de paparazzi, dar avea anumite trucuri prin care reușea să-i fenteze. Nici Andreea Antonescu nu a scăpat de episoadele neplăcute cu fotografii și recunoaște că s-a speriat.

Un paparazzi i-a sărit direct pe parbrizul mașinii

Cu ceva timp în urmă, Andreea Antonescu a povestit un moment neplăcut din viață, când a fost urmărită de paparazzi. Se întâmpla la începutul relației cu tatăl primei sale fetițe, Traian Spak. Deși relația era publică, un paparazzi a sărit pur și simplu pe parbrizul mașinii pentru a-i fotografia pe cei doi. Andreea spune că s-a speriat îngrozitor și, din instinct, s-a ascuns sub bordul mașinii.

„Am mai avut bodyguarzi”

Andreea Antonescu s-a speriat de paparazzi

De asemenea, pentru a putea să trăiască liniștită și fără stresul că cineva i-ar putea face rău, artista a menționat că „am mai avut bodyguarzi, dar nu exista așa ceva când ieșeam pe stradă”. „La concerte este cu totul altceva! Sunt mii de oameni, se pot întâmpla multe lucruri nefericite, astfel că există pază, există poliție și mai multe”, s-a destăinuit vedeta.

Prințesa Diana se ascundea în portbagajul mașinii pentru a scăpa de paparazzi

Prințesa Diana făcea orice putea ca să scape de paparazzi

În ceea ce o privește pe prințesa Diana, pentru că era mereu ținta paparazzilor, aceasta obișnuia deseori să se ascundă în portbagajul mașinii pentru a scăpa de blițurile îngrozitoare. în cartea sa, prințul Harry a povestit despre acest moment, redând un dialog dintre mama sa și bodyguardul său, Billy.

”Va trebui să mă bagi în portbagajul mașinii, Billy. A făcut ochii mari. Vorbești serios? Doar așa nu voi fi ispitit să mă iau de ei, iar ei nu vor mai avea cum să facă bani pe seama mea. În felul ăsta, toată lumea ar fi avut de câștigat. Nu i-am spus lui Billy că mama obișnuia să facă lucrul ăsta”, au fost cuvintele fiului cel mic al regelui Charles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre