Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo DiCaprio, prins în mrejele iubirii. S-a dus la întâlnire cu mască

Leonardo DiCaprio, prins în mrejele iubirii. S-a dus la întâlnire cu mască
Celebrul actor este de-a dreptul prins în mrejele iubirii, iar dovada constă chiar în fotografiile care au ajuns recent pe internet. În ele a ieșit alt detaliu la iveală, acela că Leonardo DiCaprio s-a dus la întâlnire purtând mască.

Anul trecut în august, Leonardo DiCaprio s-a afișat cu iubita sa, fotomodelul italian Vittoria Ceretti, acum în vârstă de 25 de ani. De atunci, cei doi au tot apărut împreună în public, inclusiv la un festival din Miami, Art Basel. Cu toate că în urmă cu două săptămâni actorul a fost surprins în ipostaze romantice alături de cântăreața Teyana Taylor, se pare că acesta este prins în mrejele iubirii tot de modelul italian. 

Leo DiCaprio și-a scos iubita în oraș
Sursa foto: Backgrid

DiCaprio a fost văzut de paparazzi de peste ocean în compania Vittoriei în Los Angeles. Actorul și-a dus iubita la restaurantul Yuca, acolo unde întâlnirea a fost plină de dovezi de afecțiune. Cei doi au comandat împreună un burrito pe care l-au și împărțit, în timp ce erau extrem de tandri unul cu celălalt. 

DiCaprio, cu masca la întâlnire 

Vittoria a fost observată zâmbind la actor și atingându-l ușor pe spate în timpul conversației. Tânăra nu părea deloc deranjată de masca cu care venise Leo, probabil într-o încercare de a nu fi recunoscut. A renunțat însă la ea în momentul în care a intrat în restaurant. 

Vittoria Ceretti a afișat un inel pe deget, însă nu se știe dacă este de la Leo
Sursa Foto: Backgrid

Detaliul care a stârnit însă întrebări a fost cel observat la mâna stângă a tinerei, un inel de toată frumusețea care ieșea în evidență. Fanii au speculat, însă ulterior surse ale TMZ au declarat că inelul nu are legătură cu actorul, căci Vittoria îl poartă încă din 2022, de dinainte ca cei doi să se cunoască.

Vittoria, avantaje pe plan profesional de pe urma relației cu actorul 

Vittoria Ceretti este model și are 25 de ani.
Sursa Foto: Wikipedia

Vittoria, în vârstă de 25 de ani, a crescut profesional în industria modei de când are o relație cu Leo, participând la din ce în ce mai multe campanii de prestigiu. Tânăra este fiica creatoarei de modă Francesca Lazzaro. Este model de la 14 ani, când a fost descoperită de o mare agenție din domeniu. Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram și este prietenă cu modele cunoscute.

Surse au declarat pentru tabloidul menționat că inelul nu ar fi un cadou de la Leo și nici nu reprezintă o cerere în căsătorie
Sursa foto: TMZ

Presa internațională spune că aceasta s-ar fi despărțit acum câteva luni de soțul ei, DJ-ul Matteo Milleri, pe care-l numea „dragostea vieții mele” și cu care s-a căsătorit în 2020. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din luna decembrie a anului 2022.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre