Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este vedeta care a refuzat un câștig de 50 de milioane de euro pe an

Cine este vedeta care a refuzat un câștig de 50 de milioane de euro pe an
Presupusul iubit al Shakirei, Lewis Hamilton, care are contract cu Mercedes până la sfârșitul anului, ar fi curtat de Ferrari. Vedeta ar putea intra în posesia multor milioane.

Scuderia i-ar fi propus lui Hamilton un salariu de 50 de milioane de euro pe an, dar vedeta a spus pas.

După ce apărut zvonul, reprezentanții Mercedes au confirmat că Ferrari i-a făcut această ofertă incredibilă lui Lewis Hamilton. Dar, potrivit Planet F1, Hamilton i-a spus președintelui Ferrari, John Elkann, doar două cuvinte: „Nu, mulțumesc”.

Se pare că refuzul sportivului s-ar baza pe faptul că Mercedes i-ar fi propus un contract pe zece ani, Hamilton devenind totodată, după retragere, și ambasadorul brandului.

Lewis Hamilton a refuzat contractul cu Ferrari

S-a sărutat cu Shakira!

Cât privește povestea de iubire cu Shakira, publicația spaniolă Marca a punctat faptul că Lewis și artista ar fi dus la alt nivel relația și au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau și se sărutau. Despre același lucru au vorbit și martorii de la Marele Premiu al Spaniei care, au afirmat, la rândul lor că cei doi s-au sărutat în paddock-ul de la Montmelo, după cum menționează Silvia Taules într-un articol publicat de Vaniatis pentru El Confidencial.

Shakira s-a sărutat cu Hamilton!

Când a început aventura lor

Presa subliniază că Shakira și Lewis Hamilton se cunoșteau de ceva timp și erau într-un fel prieteni, dar aventura lor a început în timpul GP Miami. Înainte de dezvăluirea relației sale cu Hamilton, au existat zvonuri potrivit cărora Shakira ar fi fost interesată de un muzician important, deși nu au fost oferite detalii specifice.

Revenirea Shakirei în Miami a marcat o schimbare pozitivă în viața ei, ea fiind văzută zâmbind și bucurându-se de diverse evenimente de divertisment și sportive în compania prietenilor ei. Despărțirea de Pique a avut un impact profund asupra ei și i-a luat mult timp să își revină. Deși încă se simte rănită și nutrește resentimente, situația pare să se îmbunătățească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre