Simona Ionescu / Redactor Șef

Lia Bugnar a ajuns la spital cu sângele șiroind. Poliția a intrat pe fir

Lia Bugnar a ajuns la spital cu sângele șiroind. Poliția a intrat pe fir
Ceva nu mai funcționează cum trebuie în viața Liei Bugnar după ce s-a despărțit de fostul iubit. Iată ce a pățit acum regizoarea.

A trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, dar acum are doar probleme. Să sufere oare atât de mult?

Lia Bugnar a ajuns la spital cu sângele șiroind. Poliția a intrat pe fir

În ultima perioadă pare că nimic nu se mai leagă în viața Liei Bugnar. De data asta, vedeta a povestit pe contul său de facebook, cu umor, prin ce a trecut recent. A căzut de pe bicicletă și s-a accidentat grav, așa că a fost nevoie să ajungă la spital pentru a cere ajutor de specialitate.

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esenţa e că singură, nederanjata de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleasca şi mi-am spart barbă.”, își începe relatarea despre incidentul de astăzi.

În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă şi am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu’, doar că eram un pic în contratimp. Bref, mă duc la urgenţă să-mi coasă barbă. Acolo tre’ să te duci la un chiosculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai păţit şi abia dup-aia intri în spital la urgenţe minore (cazu’ meu).”, spune actrița.

„Dau șervetu’ la o parte şi zic mi-am belit barbă. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă”

Dialogul dintre Lia și medic pare că e desprins dintr-un film. „Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveţi acolo ? Că eu stăteam cu un şervet la barba să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu’ la o parte şi zic mi-am belit barbă. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier!

Nu, doamnă, eram singura pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut.

Aţi căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barbă, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteţi să vă vedeţi de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adâncu’ chioşcului, închide şi-o uşa după ea şi vine înapoi şi-mi dă foaia, îmi zice un’ să merg.”, continuă ea povestea.

I s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală

După toată nebunia, Lia spune că a ajuns acasă și s-a trezit cu telefon de la poliție, iar ce a urmat e greu de explicat în cuvinte. „Răspund, un domn poliţist, nu-i dau numele, deşi l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu’ rutier de astăzi.

Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveţi voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era banda. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate?

Lia Bugnar: „Dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu’ din temniţă să-mi micşorez pedeapsa”

Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aşa e procedura.

Vă sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru’. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! (…) Deja râdeam că proastă şi omu’ a închis. Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu’ din temniţă să-mi micşorez pedeapsa. Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”, s-a destăinuit aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre