Simona Ionescu / Redactor Șef

Liam Neeson joacă într-un film alături de fiul său. E povestea vieții lor, în care s-a petrecut o tragedie

Liam Neeson joacă într-un film alături de fiul său. E povestea vieții lor, în care s-a petrecut o tragedie
Natasha Richardson și-a pierdut viața într-un accident teribil de ski, în urmă cu mai bine de un deceniu. Momentul tragic a lăsat un gol în sufletul soțului său, Liam Neeson, dar și în al celor doi copii, Michael și Daniel.

Atunci când Natasha Richardson s-a stins din viață, Michael Richardson, fiul ei, avea doar 14 ani. Acesta a vorbit pentru prima dată, într-un interviu pentru The Times, despre tragicul accident în care mama sa și-a pierdut viața. Tânărul a călcat pe urmele părinților și bunicilor săi materni și a devenit actor. 

Michael Richardson și-ar dori să stea la o discuție cu mama sa

Michael Richardson povestește despre tragicul accident de la ski în care Natasha Richardson și-a pierdut viața. Tânărul actor susține că și-ar dori să se așeze lângă mama lui și să poarte discuții cu ea ca un adult. În discuția recentă, el și-a promovat filmul „Made In Italy”, în care joacă rolul de fiu alături de tatăl său real. Scenariul filmului este asemănător cu dramatica poveste de viață pe care au trăit-o Liam și Michael, când au pierdut-o pe Natasha, soție și mamă. În filmul „Made In Italy”, un bărbat (Robert) și fiul său înstrăinat (Jack) călătoresc în Toscana pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la soția răposată a lui Robert. Este povestea unui tată și a copilului său, care luptă cu pierderea sfâșietoare a soției, respectiv a mamei.

„A fost o mamă grozavă, grozavă. Mi-ar plăcea să port conversații de adult cu ea, despre industria filmului, despre muzică. Am fost băiatul mamei, iar ea a fost cea mai bună prietenă a mea, fără niciun dubiu.  Iar toate acestea au făcut pierderea și mai grea. A fost atât de brusc. Când se întâmplă ceva așa, neașteptat, un accident complet ciudat, într-adevăr în mintea ta lucrurile nu mai au sens. Indiferent dacă tu crezi în destin sau nu”, a povestit fiul lui Liam în interviul despre film.

Pierderea mamei și-a pus amprenta asupra lui

Michael a recunoscut că pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă și-a pus amprenta asupra sa și a mărturisit că deși a trecut atâta timp, adesea este lovit de o durere bruscă, sufocantă, în special când se gândește la copilărie.

Fiul lui Liam Neeson a dezvăluit că tragedia morții mamei sale este una despre care familia a găsit că este pur și simplu prea dificil de vorbit.

„Simt că am avut o educație relativ normală, dar apoi am amintiri în care suntem într-o vacanță și spontan mama ar aduna pe toată lumea și i-ar spune: Hai, hai să scriem ceva. Hai să facem o piesă de teatru.

Și bineînțeles că în jurul nostru erau actori celebri cu adevărat talentați, de la Sir Ian McKellen la Ralph Fiennes, și ne adunăm cu toții și să scriem această piesă amuzantă”, a povestit tânărul.

Recuperarea după covid. Plămânii și respirația, extrem de importante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre