Simona Ionescu / Redactor Șef

Lili Sandu și-a adus bebelușul TJ acasă. ”O zi memorabilă!”

Lili Sandu și-a adus bebelușul TJ acasă. ”O zi memorabilă!”
Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu și-au dus bebelușul TJ acasă. ”O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire! O întâlnire dintre tată și fiu”, a scris mămica Lili Sandu.

Lili Sandu a devenit mămică luni seara, 10 august, însă a părăsit spitalul 9 zile mai târziu, din cauza unor complicații care au apărut în cazul micului Thomas Jay. Așteptarea a fost una dificilă atât pentru Lili, cât și pentru logodnicul ei, Silviu Țolu, nerăbdător să îi întâmpine acasă pe mămică și pe noul membru al familiei. Iată că problemele au fost rezolvate, iar cuplul are acum toate motivele să fie liniștit și fericit.

Lili Sandu și-a adus bebelușul TJ acasă

Lili Sandu (41 de ani) spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu (28 de ani), la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. A primit nota maximă la naștere: 52 cm și 3300 de grame.

Cel care a întâmpinat-o pe Lili la ieșirea din clinică a fost Silviu Țolu, nerăbdător să își țină fiul în brațe și să pornească spre casă, în noua formulă. Lili a încărcat pe Intenet o fotografie realizată la scurt timp de externare și a scris alături un mesaj înduioșător. „O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire! O întâlnire dintre tată și fiu…hai că iar încep să plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment”, au fost cuvintele scrise de Lili în dreptul instantaneului.

Cei doi părinți au făcut deja pregătiri pentru aducerea micuțului Thomas Jay.

Lili Sandu a visat numele bebelușului

Numele copilului are o poveste. ”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată in brațe si să simțim ca i se potrivește. În urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l- am visat pentru prima dată și atunci când l- am întrebat cum te cheamă’ mi- a răspuns senin T… J”, a scris ea.

Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! ‘, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său.

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu s-au logodit după o vacanţă la Istanbul.

Dragostea nu are limită de vârstă, iar Lili Sandu şi Silviu Tolu s-au convins de acest lucru. Cei doi se sorb din priviri, deşi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actriţa a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model şi cum iniţial a stat mult analizeze dacă să intre sau nu într-o relaţie amoroasă cu el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre