Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu a luat atitudine pentru că nu a fost lăsat de partenera de viață să plece cu cortul. Iată ce trăsnaie a ieșit!

Liviu Vârciu a luat atitudine pentru că nu a fost lăsat de partenera de viață să plece cu cortul. Iată ce trăsnaie a ieșit!
Artistul face parte din categoria celor care nu ratează să încerce lucruri noi, indiferent cât de complicate ar fi.

Recent, Liviu Vârciu a decis că e momentul să doarmă în curte. Nu de altceva, dar dacă tot și-a achiziționat un cort de toată frumusețea, trebuia încercat.

Liviu Vârciu s-a pus pe treabă. După ce și-a cumpărat un cort de bogați, acesta l-a transformat cu mânuțele lui într-o căsuță confortabilă. Și-a luat cele mai strașnice perne, dar și o lenjerie șmecheră și și-a petrecut noaptea în curte. A avut și un motiv pentru care a luat această decizie: nu l-a lăsat nevasta să plece cu cortul.

Noapte grea pentru Liviu Vârciu

Nu s-a gândit că nopțile sunt încă reci, așa că s-a trezit răcit, dar asta a fost cea mai mică problemă. Momente grele au fost pentru că toți câinii din cartier zici că s-au vorbit să latre la unison, iar mașinile au circulat pe bandă rulantă, în timp ce vecinii bocăneau și troncăneau.

Fanii au sărit cu tot felul de mesaje

După ce au văzut isprava lui Vârciu, fanii au sărit imediat cu mesajele. Unii l-au felicitat pentru inițiativă, iar alții l-au întrebat dacă nu cumva l-a dat nevasta afară din dormitor. „Lasă boss, măcar acu, poți să sforăi cât vrei tu”, „Inventivă zodie, have fun”, „Sau când te dă afară din dormitor?”, „Și eu sunt aceeași zodie și sâmbătă m-am certat cu soțul, dar nu am plecat eu, ci el”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

„Abia aștept să mergem la gagici”

Cu doar o săptămână în urmă, Liviu Vârciu și-a aniversat băiatul și a făcut o altă postare care le-a umplut sufletul de bucurie fanilor. Alături de un video superb cu cel mic, fericit nevoie mare, Liviu a pus și un comentariu în stilu-i caracteristic: „La mulți ani băiatul lui tata. Abia aștept să mergem la gagici”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre