Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu, pericol public! Cine îl păzește să nu iasă din casă

Liviu Vârciu, pericol public! Cine îl păzește să nu iasă din casă
 Simpaticul Liviu Vârciu, perechea lui Andrei Ștefănescu în emisiunea ”Te cunosc de undeva”, a ieșit si el public ca să-și liniștească fanii, dar mai ales pe cei cu care a fost în contact în ultimele două săptămâni.

Liviu s-a testat imediat după ce a aflat că prietenul lui, Andrei a ieșit pozitiv la testul Covid-19. Trebuia să știe sigur dacă are sau nu coronavirus fiindcă are în casă doi copii mici, o fetiță și un băiețel.

Artistul s-a temut pentru familia lui și mai ales pentru băiețelul său de doar câteva săptămâni. Știa, bineînțeles, că Andrei Ștefănescu e asimptomatic și asta i-a întărit convingerea că trebuie neapărat să se testeze fiindcă altfel un om care nu are niciun fel de stare de rău și nici temperatură, nu are cum să-și dea seama dacă e infectat cu Covid sau nu.

Rezultatul testului lui Liviu a venit mai târziu decât al celorlalți colegi, concurenți în acest sezon la ”Te cunosc de undeva”. Testul a ieșit negativ. Iar actorul a intrat în autoizolare, conform reglementărilor legale.

Vârciu şi-a postat rezultatul pe Instagram şi a ţinut să precizeze că este bine și că nu a fost infectat. Surprinzător, am aflat de la el că este păzit de jandarmi ca să nu iasă din casă.

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Este posibil ca, pus pe șotii cum îl știm, Liviu Vârciu să fi glumit că jandarmii sunt cu ochii pe el și-l supraveghează ca să nu iasă din casă. Mai degrabă îl păzește cu strășnicie iubita lui, Anda Călin, mama celor doi copii.

Anul acesta, Liviu Vârciu a filmat pentru două proiecte ale Antenei 1. Primul proiect e show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde participă la transformări pentru a patra oară. Revine la Antena 1 și emisiunea „Poftiţi pe la noi! Poftiţi la joc!”, la care s-a filmat deja. Liviu şi Andrei sunt ajutoarele de nădejde ale lui Nea Mărin.

Andrei Ștefănescu de la ”Te cunosc de undeva”, suspect de Covid

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre