Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu și Anda, la oficiul stării civile. Ce semnifică culoarea costumului simpaticului actor. Foto

Liviu Vârciu și Anda, la oficiul stării civile. Ce semnifică culoarea costumului simpaticului actor. Foto
23 august 2024 este o zi specială pentru Liviu Vârciu și aleasa inimii sale, Anda Călin. După opt ani de relație, cei doi s-au cununat civil. Liviu a ales un costum într-o culoare extravagantă, cu multe semnificații.

Multe femei au oftat după Liviu Vârciu, dar una singură a reușit să-l facă băiat de casă. Liviu și Anda Călin s-au cununat civil, iar artistul a avut o ținută care a atras toate privirile.

Liviu Vârciu a ales să poarte un costum portocaliu

După opt ani de relație, în care și-au demonstrat unul altuia iubirea și au adus pe lume doi copii minunați, Liviu Vârciu și Anda Călin au spus marele Da în fața ofițerului Stării Civile, alături de familie și cei mai buni prieteni.

Artistul a ales pentru acest eveniment deosebit să poarte un costum portocaliu, cămașă albă și pantofi în aceeași nuanță. Iar frumoasa Anda a arătat spectaculos într-o rochiță albă, scurtă, la care a asortat o pereche de sandale delicate, de firmă, așa cum i-a surprins fotoreporterii de la Spynews.

Ce semnifică culoarea portocalie

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cununat civil!

Specialiștii spun că portocaliul emană pozitivism și optimism și este culoarea care stimulează creativitatea, dă bună dispoziție și sporește energia. Cei care poartă această culoare sunt persoane joviale, cărora le place să interacționeze și să socializeze cu cei din jur, spontani, mereu deschiși și curioși. Dar tot portocaliul este culoarea asociată cu aventura…

„E singurul om lângă care nu mă plictisesc!”

Cu ceva timp în urmă, Liviu a mărturisit că va fugi într-o vacanță doar cu soția sa, pentru că este singura persoană alături de care nu se plictisește niciodată. „Acum o duc repede într-o vacanță pe soție. Am fost în Veneția, acum fugim repede iar noi doi.

În vacanță mergem doar noi doi, pentru că e singurul om cu care mă înțeleg. Și îi mulțumesc pentru treaba asta. Mă susține, e important. Prietenii mei mă întreabă: «Bă, cum mergi doar cu nevastă-ta în vacanță? Ești nebun? Nu te plictisești?». E singurul om lângă care nu mă plictisesc”, s-a destăinuit vedeta atât de îndrăgită de publicul emisiunilor cu Nea Mărin, „Te cunosc de undeva” și „Prețul cel bun” .

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre