Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana a recunoscut într-un mesaj. El e bărbatul de îmbrățișările căruia nu se va sătura niciodată

Loredana a recunoscut într-un mesaj. El e bărbatul de îmbrățișările căruia nu se va sătura niciodată
5 august a fost o zi cu totul specială pentru Loredana Groza care l-a serbat pe cel mai important bărbat din viața ei.

Tatăl  celebrei cântărețe a împlinit 86 de ani, iar Lori i-a transmis cel mai frumos mesaj de dragoste pe contul de socializare.

Fanii vedetei au fost impresionați de cuvintele Loredanei și i-au transmis să se bucure cât mai mulți ani de părintele care i-a dat viață.

„E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârsta asta! Numai tu știi cum ai reușit”

„La mulți ani, tata!!!! Astăzi e ziua ta! 86 de ani! E o minune în fiecare zi să te știu alături, să mă bucur de zâmbetul tău, de îmbrățișările tale, de poeziile tale, de minunatele tale cărți, de povețele tale, de dragostea ta! E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârsta asta! Numai tu știi cum ai reușit:) Un domn trecut de 80 de ani îmi spunea de curând că pentru octogenari nu fiecare an, fiecare lună e o victorie împotriva timpului necruțător!

„Să fii mereu inspirat să ne poți scrie toate poveștile pe care vrei să le împărtășești oamenilor”

Tot ce-ți doresc e să fii puternic și optimist în continuare, să treci cu grație peste orice obstacol și să fii mereu inspirat să ne poți scrie toate poveștile pe care vrei să le împărtășești oamenilor!

Loredana si tatăl său

Te iubesc, te iubesc și iar te iubesc! Lush”, a fost mesajul Loredanei, alături de o fotografie cu una dintre cele mai dragi ființe ale vieții sale.

„Am mers cu ea în deplasări și măritată fiind. Dacă mânca un măr, trebuia să se acopere cu o hârtie, se uitau și cum mestecă”

Cu ceva timp în urmă, Vasile Groza a povestit cât de grea e uneori celebritatea, mărturisind că fiica lui era căsătorită și tot o însoțea în deplasări. „Am mers odată cu ea cu trenul la Timișoara. Avea spectacol pe stadion. Am plătit o întreagă cușetă. Dar a văzut-o cineva prin perdea.

Apoi a urmat un întreg pelerinaj pe culoar, de nu mai încăpeau. A deschis unul ușa, mi-a zis că vrea să o vadă pe Loredana. Eram și eu tânăr, ea avea vreo 18 ani. Am mers cu ea în deplasări și măritată fiind. Dacă mânca un măr, trebuia să se acopere cu o hârtie, se uitau și cum mestecă. Celebritatea e grea. E ca o povară. Te duci la aeroport, nu poți face nimic că te vede lumea”, a povestit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre