Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, în rochie fără spate, a defilat ca o divă pe șantier, sub fluierăturile muncitorilor. VIDEO

Loredana Groza, în rochie fără spate, a defilat ca o divă pe șantier, sub fluierăturile muncitorilor. VIDEO
Loredana Groza e divă și când merge pe stradă, și când e pe scenă, dar și când e chiar și pe șantier. În drum spre un eveniment, Lori a ales să meargă pe jos ptrintr-un șantier plin de muncitori și de excavatoare.

Ținuta Loredanei Groza i-a uimit pe muncitorii de pe șantier, care imediat au lăsat munca și au început să o fluiere și să scandeze tot felul de remarci. Într-o rochie maro, mulată și cu spatele gol, în sandale cu toc cui, cu părul bucle și impecabil aranjat, Loredana Groza a defilat pe șantier fix ca pe un podium de modă. Muncitorii au rămas cu gura căscată.

Mândră de ea, Loredana a pus pe cineva care o însoțea, probabil, să o filmeze și s-a postat pe Instagram. „Haideți, mă, toți să facem o poză repede!” sau  „Fă-mi și mie o poză cu telefonul meu”, se aud vocile muncitorilor de pe șantier pe filmarea Loredanei de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

„Iar ai amețit muncitorii, iar rămânem fără autostrăzi”

Loredana, care are aproape un milion de urmăritori pe Instagram, a primit sute de comentarii la filmarea cu ea sexy pe șantier. „Iar ai amețit muncitorii, iar rămânem fără autostrăzi”, îi spune un fan. Altul îi spune „Hai acasă la Onești, e numai șantier”. Unele dintre femei sunt mai răutăcioase: „Are spinarea cât tractorul”, a fost comentariul răutăcios al uneia dintre urmăritoarele de pe Instagram ale Loredanei Groza.

Secretul Loredanei de a arăta atât de bine

Deși este trecută de 50 de ani, Loredana Groza arată parcă mai bine ca niciodată. A fost întrebată în repetate rânduri dacă și-a făcut operații estetice, dar nu recunoaște sub nicio formă aceste aspecte. „Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor”, declara, anul trecut, Loredana Groza.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre