Simona Ionescu / Redactor Șef

Love story pe plajă: Bradley Cooper și fosta soție a lui Ben Affleck

Love story pe plajă: Bradley Cooper și fosta soție a lui Ben Affleck
Nu de puține ori actorii ajung să facă schimb de parteneri între ei. Cea mai nouă relație e între două staruri de la Hollywood. Bradley Cooper și fosta soție a lui Ben Affleck se pare că împart mult mai mult decât meseria.

Utimele fotografii surprinse de paparazzi ilustrează o nouă idilă la Hollywood. Bradley Cooper s-a despărțit de Irina Shayk la începutul lunii iunie, după o relație de 4 ani. După apariția filmului A star is born, bârfitorii au spus că la mijloc ar fi fost chiar Lady Gaga.

Se pare însă că actorul s-a orientat spre altă actriță, fosta soție a actorului Ben Affleck, Jennifer Garner, care s-a despărțit și ea, recent, de fostul partener, John Miller, cu care își refăcuse viața după despărțirea de Affleck.


Pepe, surprins la plajă, înainte de concert. Se păzește de COVID

Semnele că tiroida nu funcționează corect


Garner și Cooper au fost surprinși în compania fiicei actorului pe o plajă din Malibu, în ipostaze cât se poate de tandre.

Cei doi se cunosc de mulți ani și chiar au colaborat în trecut. Bradley Cooper, în vârstă de 45 de ani și Jennifer Garner (48 de ani) au jucat împreună în serialul Alias din 2001 până în 2006. Acesta e filmul care i-a adus notorietate lui Garner, în rolul ofițerului CIA Sydney Bristow.

Prietenie începută la filmări

Actorii au rămas prieteni de atunci. Până la apariția imaginilor, nimeni nu bănuia existența unei relații între ei. Veridicitatea relației e întărită de al treilea personaj din întâlnire : fiica lui Cooper. Este cunoscut că toți părinții au o grijă deosebită în a-și prezenta noii parteneri copiilor și nu o fac decât când relația dă semne că este serioasă. În imaginile surprinse pe plaja din Malibu se vede că actrița se înțelege foarte bine cu fiica actorului.

Jennifer Garner are trei copii cu Ben Affleck: Violet, Samuel și Seraphina Rose, în timp ce Bradley Cooper are o fetiță, Lea De Seine, cu Irina Shayk.

Sursa foto: Twiutter / TMZ, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre