Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri necunoscute despre Silvio Berlusconi. Nimeni nu a știut că îi plăcea să cânte pe vase de croazieră

Lucruri necunoscute despre Silvio Berlusconi. Nimeni nu a știut că îi plăcea să cânte pe vase de croazieră
Silvio Berlusconi, unul dintre cei mai fascinanți și controversanți politicieni din istoria modernă a politicii italiene avea o voință incredibilă de a nu renunța niciodată.

Supranumit Cavaliere, Berlusconi nu a renunțat nici când s-a îmbolnăvit. Atunci și-a transformat camera de spital într-un adevărat birou și a urmărit permanent evenimentele politice italiene și internaționale.

Berlusconi a început să muncească de copil, la vârsta de șapte ani fiind mulgător de vaci la o fermă aproape de Como, iar ulterior a fost fotograf, iar albumele le vindea rudelor. În copilărie, pentru a primi o gustare, obișnuia să le facă temele colegilor de clasă.

În ipostaza de cântăreț…

De asemenea, Berlusconi a fost și muzician, iar cei care l-au ascultat au spus că a avut o voce foarte frumoasă. A cântat nu doar în săli de dans și cluburi de noapte, dar și pe vase de croazieră și a păstrat mereu legătura cu prietenii vechi alături de care interpreta melodii vesele.

Îndrăgostit de AC Milan până la sfârșitul vieții

Duminica obișnuia să meargă cu tatăl său pe stadion

A cumpărat AC Milan pentru că era echipa sa favorită și mergea deseori duminica împreună cu tatăl său pentru a-i urmări pe stadion. La vârsta de 27 de ani, Berlusconi a devenit și antrenor, după ce a fost numărul unu la clubul de fotbal Torrescalla-Edilnord, primul său antrenor fiind Marcello Dell’Utri.

Se spune că a pregătit la un moment dat liniile terenului folosind creta. Fostul premier obișnuia să spună că întotdeauna trebuie să țintești zece pentru a obține opt, și asta a făcut întotdeauna, în toate domeniile.

A iubit la nebunie aceste două pufoșenii

Nu i-au plăcut câinii

Un alt fapt puțin cunoscut este legătura sa cu mama sa, a cărei pierdere a fost extrem de dureroasă și care a coincis și cu declinul său politic. În trecut, Berlusconi nu a fost un mare iubitor de câini, dar acest lucru s-a schimbat în timp, când a fost imortalizat în diverse fotografii cu Dudù și Dudina. Aversiunea sa a fost în principal o chestiune de igienă personală, lucru de care s-a îngrijit întotdeauna în detaliu.

A avut o legătură specială cu mama sa

Nu suporta ceapa și usturoiul

Pe masa lui Berlusconi se spune că nu se găsea niciodată usturoi și ceapă, iar o altă curiozitate a fost faptul că pe cartea sa de identitate, arătată pentru amuzament fotografilor, scria înălțime 1,70, păr șaten și domiciliul la Roma.

Cui rămâne averea

Potrivit Forbes, suma totală se ridică în acest moment la 6,9 miliarde de dolari (echivalentul a 6,4 miliarde de euro). Va fi moștenită de cei cinci copii ai săi, trei fete și doi băieți, Marina, Pier-Silvio, Barbara, Eleonora și Luigi, scrie gsp. În decursul timpului, averea acestuia a variat, apogeul fiind atins în 2014 când aceasta totaliza 9 miliarde de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre