Simona Ionescu / Redactor Șef

Lui Cătălin Dezbrăcatu nu-i vine să se despartă de testele Covid. „Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine, ca amintire”

Lui Cătălin Dezbrăcatu nu-i vine să se despartă de testele Covid. „Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine, ca amintire”
Vă era dor de Cătălin Dezbrăcatu? Cei care îl iubesc îl vor vedea în curând pe sticlă.

Simpaticul Cătălin Dezbrăcatu e pus pe fapte mari. Acesta își va intra de curând în pâine. Iată ce va face de data asta.

Catalin Dezbrăcatu nu se desparte de testele Covid. „Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine”

21 martie este momentul în care Cătălin Dezbrăcatu revine în forță pe Prima TV. Artistul va putea fi văzut în fiecare seară de luni, într-o producție care sigur va fi pe placul telespectatorilor, Aventurierii gustului. Dar nu singuri, ci alături de chef Antonio Passarelli.

„E prima dată când voi juca alături de un italiano vero”

„Revin în lumea bucătăriei, plin de avânt, alături de un coleg al cărui renume în materie nu are niciun sens să-l mai laud și eu. E prima data când voi juca, ca să zic așa, alături de un italiano vero. Însă dincolo de spiritul de glumă, emisiunea își propune să vă surprindă.

Am decis să batem țara în lung și-n lat, căutând rețete tradiționale, pe care să le propunem mai apoi tuturor. Dar și rețete în care să folosim tot felul de bunătăți sau de orătănii care cresc prin curțile oamenilor. Acolo unde cresc!”, a declarat vedeta, potrivit Impact.

Vor găti pentru Survivor

Băieții s-au gândit și cum să le facă să ia caimacul concurenței și au găsit soluția cea mai bună: vor găti pentru concurenții de la Survivor. „Ce, credeați că nu ne-am gândit la asta? Ba da! Avem și soluția. Vom găti pentru cei de la Survivor. Am decis să le facem niște sandvișuri și să le trimitem! Vedem noi cum, pe parcurs!”, a mai spus acesta. Mai în glumă, mai în serios, Dezbrăcatu susține că s-a obișnuit atât de mult cu testele anti coronavirus că atunci când va trebui să plece, le va lua cu el.

„Poate sunt un pic nostalgic, dar exact atunci când începusem să mă obișnuiesc cu testele acelea legate de COVID, ele au ieșit din viața noastră. Știți că nu se putea altfel interacționa, iar în lumea televiziunii ele deveniseră un fel de examinare. Acum, că nu mai sunt, nu știu cum voi reacționa. Mi-au rămas câteva, poate le voi purta cu mine ca să-mi reamintesc de niște vremuri speciale”, s-a destăinuit Codruț Kegheș.

Sursă foto: impact

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre