Simona Ionescu / Redactor Șef

Lui Nicolae Guță nu-i e ușor. Prognostic cumplit pentru Dana Roba, femeia aproape ucisă de soț cu ciocanul

Lui Nicolae Guță nu-i e ușor. Prognostic cumplit pentru Dana Roba, femeia aproape ucisă de soț cu ciocanul
Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, în tinerețe, care era mama a două fetițe și soția unui fost arbitru de fotbal, are zilele numărate. Acesta e prognosticul dur al medicilor.

Dana Roba era de opt ani soția lui Daniel Balaciu, un bărbat despre care cei care l-au cunoscut spun că, toată viața, a dat dovadă de o exagerat de bună părere despre sine, chiar dacă nu era cazul. Acesta a lucrat la jandarmi, apoi s-a făcut arbitru de fotbal, în ultima ligă, dar a abandonat profesia de mulți ani. Luna trecută, folosind un ciocan aproape că și-a ucis soția, lovind-o cu bestialitate în zona capului. Gestul său a fost o răzbunare pentru faptul că femeia a decis să se despartă de el.

După  multiple operații, Dana Roba a fost ținută în viață cu ajutorul aparatelor,  în comă. Ea s-a trezit din comă, abia acum, spune sora sa, dar se află în continuare în stare deosebit de gravă. Practic, nu mai are o parte din craniu. Familia a fost anunțată de medici să fie pregătită inclusiv pentru ce e mai rău, Dana ar putea muri în orice moment.

La două săptămâni după cea fost agresată de soţ, Dana Roba, care era unul din make-up artiștii de succes din Timișoara,  are nevoie de un miracol pentru a se reface. Dana Roba mai are nevoie de multe operații, iar în urma celor opt lovituri de ciocan nu mai are o parte din craniu, a dezvăluit sora ei pentru Fanatik.

Dana Roba a suferit de pe urma geloziei soțului

„Când s-a întâmplat tragedia, a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul. Mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are aşchii pe membranele de la creier.

Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație. Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, mâinile au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu!”, a declarat Lidia Roba pentru sursa citată.

Femeia a dezvăluit și calvarul vieții de familie pe care l-a îndurat sora sa. „Era gelos. El a încercat mereu să o controleze, de vreo doi ani de zile o pisa, de la orice lucru. Dana a tras cu familia cât a putut și a încercat să acopere problemele dintre ei. Noi două vorbeam de cinci-șase ori pe zi, la telefon, și el mereu îi spunea de ce o sun atât de des”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre