Simona Ionescu / Redactor Șef

Machiaj spectaculos pentru seară. Demn de covorul roșu

Machiaj spectaculos pentru seară. Demn de covorul roșu
Când vine vorba de o petrecere de seară-noapte, doamnele și domnișoarele vor să strălucească. Ruby Hammer, renumitul make-up artist spune că nu e momentul potrivit pentru a vă îndepărta prea mult de zona de confort. Iată ce machiaj vă sfătuiește să alegeți!

Nu este momentul să faceți experimente pe propria persoană pentru o noapte de petrecere, spune specialistul. Optați pentru un machiaj care știți că vi se potrivește și veți fi demne de covorul roșu.

„Poți să ai un indiciu cu privire la ținuta ta, dar cel mai important este să te simți confortabil și încrezătoare. Când adăugați strălucire, aveți grijă. Fiți conștiente de faptul că atunci când lumina vă prinde, s-ar putea să arătați mai degrabă ca o minge de discotecă decât proaspătă și strălucitoare. (…) În ceea ce privește tenul, un pic de pudră ușoară translucidă este un instrument excelent”, este sfatul pe care Ruby Hammer l-a dat doamnelor și domnișoarelor.

Ochi în nuanțe calde de ciocolată

Îmbrățișați eleganța cu tonuri calde de ciocolată

Fardurile în nuanțe de maro și nude reprezintă eleganța, accentuează frumusețea naturală, adăugând în același timp o notă de căldură. Creați un ochi sofisticat folosind ca bază un fard de ochi ciocolatiu cald, cu o notă de strălucire în mijlocul pleoapelor. Sau, adăugați intensitate cu o nuanță ușor mai închisă în pliu, dacă sunteți în căutarea unui look mai subtil și senzual. Completați machiajul cu un ruj nude și un strop de luciu pentru un aspect atemporal. Pentru că în 2023 s-a purtat mul rozul, folosiți fard de ochi roz. Adăugați strălucire pe pleoape și completați cu un fard de obraz roz pentru o strălucire tinerească.

Ochi fumurii moderni

Un ochi fumuriu este o alegere perfectă pentru o petrecere de iarnă. Începeți prin a folosi un primer pentru a crea o bază netedă, apoi aplicați fardul de ochi în colțurile exterioare ale ochilor, estompându-l spre interior pentru a crea un efect de gradient. Alegeți maro intens pentru a crea profunzime și intensitate. Asigură-te că adăugați mascara din belșug. Noaptea se acceptă și fardurile de ochi colorate, așa  că puteți experimenta verde smarald, cuarț roz, albastru safir, galben citrin sau violet ametist. Fiți creative, dar folosiți pentru buze o culoare neutră pentru a obține un finisaj șic.

Fard metalic pentru o strălucire aparte

Străluciți cu nuanțe metalice argintii

Un eveniment de seară este ocazia ideală pentru a îmbrățișa machiajul metalic. Pregătiți pleoapele cu un primer, apoi aplicați un fard de ochi argintiu metalic, concentrându-vă pe colțurile interioare pentru a atrage atenția asupra ochilor. Ridicați privirea și mai mult, adăugând mai multe detalii metalice pe pleoape, fie că este vorba de un ușor sclipici sau de o atingere de folie metalică. Rămâneți la tonuri neutre pentru obraz și rujul de buze și completați look-ul cu puțin rimel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre