Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea frapează. A fost întrebată ce naționalitate are, iar răspunsul ei dezamăgește cumplit

Mădălina Ghenea frapează. A fost întrebată ce naționalitate are, iar răspunsul ei dezamăgește cumplit
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă și deseori e gratulată cu acest titlu. Cariera româncei este pe val. Ea a apare în numeroase campanii publicitare și tocmai a ajuns în top, pe Netflix, cu primul film în care este protagonistă, Deep Fear.  

Deseori, Mădălina Ghenea răspunde direct întrebărilor fanilor ei, aceste sesiuni de întrebări și răspunsuri fiind o metodă simplă și la îndemână de a-și ține cohortele de fani aproape. Acum a reușit însă să îi dezamăgească cumplit exact pe fanii ei din România, țara sa natală, când a fost întrebată ceva destul de personal.

Răspunsul Mădălinei Ghenea dezamăgește cumplit

Mădălina Ghenea a lansat, seara trecută, o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe Instagram, iar fanii nu s-au lăsat îmbiați prea mult. Întrebările au curs, ca de obicei, una după alta, iar Mădălina a răspuns la multe dintre ele. Când cineva a întrebat-o dacă este ucraineancă,  Mădălina Ghenea a avut un răspuns de-a dreptul revoltător pentru români. La întrebarea legată de naționalitatea ei, răspunsul a fost cumplit de dezamăgitor.

„Nu, nu sunt ucraineancă. Sunt româncă, grecoaică, italiancă și Dumnezeu mai știe ce altceva. Am fost născută și crescută în România. M-am mutat în Italia la 14 ani, m-am întors pentru școală, am făcut naveta… dar ucraineancă, nu, nu sunt. Probabil această întrebare este pentru că postez mult despre prietenii mei ucraineni. Echipa mea, oamenii cu care lucrez, de fapt unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt de acolo. Deci nu, nu sunt ucraineancă”, a răspuns Mădălina Ghenea.

 Cine sunt grecii și italienii din familia Mădălinei Ghenea

Născută în Slatina, județul Olt, în urmă cu 36 de ani, frumoasa Mădălina Ghenea a făcut carieră ca model și actriță, în Italia. Ea trăiește de ani buni la Milano, unde își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are cu omul de afaceri Matei Stratan. Este ajutată și de mama sa, care s-a mutat din Slatina, în frumosul apartament dintr-o clădire istorică pe care Mădălina l-a închiriat în capitala modei.

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, părinții ei fiind Constanța și Dumitru

Răspunsul oferit fanilor este cel puțin ciudat, referitor la naționalitățile ei amestecate, greacă și italiană. Suntem oare siguri că părinții  vedetei, Constanța Ghenea și Dumitru Ghenea, poartă nume de italieni și greci?!

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre