Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, sărut pasional. Fotografia zilei la Wimbledon, chiar pe terenul de tenis

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, sărut pasional. Fotografia zilei la Wimbledon, chiar pe terenul de tenis
Două românce frumoase și talentate se plimbă pe Wimbledon zilele acestea. Nu sunt prietene, dar își însoțesc iubiții, mari tenismeni. Ambele au intrat de curând în aceste relații.

În timp ce Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea ajung vizibili doar pe rețelele sociale ale fanilor din țară, Mădălina Ghenea a depășit multe granițe. Plus că abordarea e parțial diferită. Considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, modelul și actrița stabilită la Milano a intrat, de curând, într-o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, iar relația e cât se poate de asumată. În ultimele zile, ambii au distribuit imagini adorabile de cuplu și par mai apropiați ca oricând.

Ghenea, iubiți faimoși în palmares

Mădălina Ghenea are 35 de ani și își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu antreprenorul Matei Stratan. Face ravagii în costume de baie minimaliste în cea mai nouă campanie pentru un mare brand de articole de gen. În ultimii ani Mădălina nu a avut un partener, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Buttler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

De când și-au asumat relația, Mădălina și Grigor nu se mai opresc din distribuirea de fotografii pasionale

Pe de cealaltă parte, bulgarul a fost împreună cu Lolita Osmanova, fiica unui oligarh rus. Dar acum lucrurile stau altfel. „Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”, a scris Grigor Dimitrov, pe pagina sa oficială de Instagram. Dimitrov este număr 3 ATP iar în trecut s-a iubit cu Serena Williams, Maria Sharapova, dar și cu artista Nicole Scherzinger, fostă iubită a lui Lewis Hamilton.

Fotografia momentului, de pe Wimbledon

Primele zvonuri privind noul cuplu au apărut  în timpul turneului Masters de la Madrid, unde sportivul din țara vecină l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP), scor 2-6, 5-7 în turul trei, iar Mădălina a urmărit meciul chiar din loja lui Grigor, împreună cu staff-ul acestuia.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost surprinși în timp ce schimbau un sărut pasional, pe terenul de tenis de la Wimbledon

Ulterior, l-a însoțit pe acesta la Wimbledon și i-a fost lături cu încurajări și mai mult decât atât. Marți, Mădălina a distribuit pe rețelele sociale o fotografie de senzație surprinsă chiar pe terenul de tenis de la Wimbledon, în care se sărută pasional cu iubitul ei tenismen, bulgarul Grigor Dimitrov. Imaginea a fost distribuită  prima dată de un cont de socializare din țara natală a sportivului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre