Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna a ajuns la spital. A muncit 12 ore pe zi pentru celebrul turneu ce urma să-l susțină. Primele imagini cu vedeta căzută la podea

Madonna a ajuns la spital. A muncit 12 ore pe zi pentru celebrul turneu ce urma să-l susțină. Primele imagini cu vedeta căzută la podea
Celebra Madonna a fost internată în spital cu o infecție bacteriană și a fost nevoită să-și amâne turneul pentru care a muncit enorm în ultima perioadă.

Potrivit informațiilor oferite de Page Six, vedeta a repetat „cu îndârjire” pentru următorul său turneu Celebration Tour la Nassau Coliseum din Long Island timp de câteva săptămâni.

O sursă a declarat că înainte de a fi găsită fără reacție și spitalizată, ea muncea 12 ore pe zi: „Ea repeta cu trudă și muncea din greu”. Regina muzicii pop a fost găsită sâmbătă căzută și a fost transportată de urgență la un spital din New York, unde a fost intubată și plasată în secția de terapie intensivă.

Madonna a fost găsită fără reacție

Fiica ei, Lourdes Leon a fost permanent lângă ea

Se pare că ar fi fost mutată de la terapie intensivă într-o cameră normală de spital. Fiica ei, Lourdes Leon nu s-a mișcat de lângă mama ei, oferindu-i tot ajutorul de care are nevoie. Managerul Madonnei, Guy Oseary, a explicat pe Instagram că muziciana „a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de mai multe zile la terapie intensivă”. Acesta a mai precizat că, deși se află sub îngrijire medicală, se așteaptă ca ea să se „recupereze complet”.

Artista a muncit enorm pentru turneul ce urma să înceapă

Turneul a fost amânat

Dată fiind starea de sănătate a celebrei cântărețe, întregul turneu care urma să înceapă la Vancouver pe 15 iulie a fost amânat. O decizie pe care muziciana nu a dorit să o ia. „Madonna nu vrea să-și anuleze turneul. Se distra de minune la repetiții și vrea să se întoarcă la el când va fi pregătită”, a mai spus managerul artistei.

A ajuns la terapie intensivă, unde a fost intubată

Mai mult, ea ar fi spus că abia așteaptă să plece la drum, dar echipa ei nu vrea să facă niciun fel de efort. Oseary i-a asigurat pe fani că o „nouă dată de începere”, precum și detalii despre „spectacolele reprogramate” vor fi puse la dispoziție cât mai curând posibil.

Luna trecută, cântăreața a fost văzută luând cina de Ziua Mamei în New York cu toți cei șase copii. E vorba de Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David, 17 ani, Mercy, 17 ani, și gemenele Estere și Stella, în vârstă de 10 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre